Gölcüki bussiterminali hanke tulemus

Golcuki bussiterminali hanke tulemus
Gölcüki bussiterminali hanke tulemus

Kocaeli pealinna omavalitsus korraldas hanke Gölcüki bussiterminali ehitamiseks. Tööd moodsas terminalis, mida gölcüklased pikisilmi ootavad, algavad pärast hankekomisjoni hindamist kiiresti objekti üleandmisega.

OSALETUD KAKS ETTEVÕTET

Metropolitan Tender Hallis peeti hange Gölcük Saraylı Mahallesisse rajatava Gölcüki linnadevahelise bussiterminali jaoks. Madalaim pakkumine hankel, milles osales kaks ettevõtet, oli 39 miljonit 606 tuhat TL.

13 INIMEST JA 9 HINDA

Gölcük Saraylı Mahallesisse rajatav terminal hõlmab 2.000 ruutmeetri suurust suletud ehitusala ja 10.000 13 ruutmeetri suurust põllupinda. Projekti tuleb 9 platvormi ja 400 kontorit. Tööd, mis algavad pärast objekti üleandmist vastavale ettevõttele, lõpetatakse XNUMX päeva jooksul.

ETTEVÕTTED JA PAKKUMISED

Yaşar elamuehitus 39 miljonit 606 tuhat TL
Gürtur Ehitus 48 mln 845 tuh TL

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar