Kartepe köisraudtee liinitööd on allakirjutatud

Kartepe köisraudtee soojussignalisatsioon
Kartepe köisraudtee liinitööd on allakirjutatud

Kartepeale rajatava köisraudtee liini hankel osalenud ja pakkumist mitte saanud Leintneri ja SPA partnerluse vastulause lükkas riigihangete amet (KİK) tagasi. Vastulause tagasilükkamisega kutsus Metropolitan Grand Yapı ja Doppelmayri partnerlust lepingule alla kirjutama. Pärast lepingut, mis loodetakse sõlmida järgmisel nädalal, algab köisraudtee ehitus.

Süriye Çatak Teki Özgür Kocaeli uudiste kohaselt: "Riigihangete amet (KİK) lükkas tagasi Kocaeli linnavalitsuse poolt Kartepes ehitatava köisraudtee projekti teisele pakkumisele esitatud vastuväite. 25. märtsil toimunud teisel hankel osalenud Leintner ja SPA partnerlus pöördusid esmalt Metropolitani ja seejärel GCC poole. Mõlema institutsiooni apellatsioonid lükati tagasi. Pärast vastuväidete tagasilükkamist kutsuti hanke võitnud Grand Yapı ja Doppelmayri partnerlus lepingu sõlmima. Ettevõtte ametnikud peavad dokumendid vormistama ja lepingu allkirjastama järgmisel nädalal.

VÄLJAS KAHELE INSTITUTSIOONILE

Märtsis peetud hankel, mille maksumus oli hinnanguliselt 309 miljonit 596 tuhat liiri, pakkusid Leintner ja SPA partnerlus 334 miljonit 400 liiri ning Grand Yapı ja Doppelmayr partnerlus 335 miljonit liiri. Hankekomisjon tutvus mõlema seltsingu esitatud dokumentidega ja pakkumistega. Pärast uurimist teatas komisjon, et andsid pakkumise Grand Yapıle ja Doppelmayrile. Hankele esitasid aga Leintner ja SPA partnerlus, kes pakkumist ei saanud. Kui Metropolitan vastulause tagasi lükkas, esitati vastulause KIK-ile. GCC lükkas ka eelmisel nädalal kaebuse tagasi.

SAADA INVESTEERIMISSELGIT

Grand Yapı ja Doppelmayri partnerlus, mis võitis hanke pärast GCC vastulauset, kutsus Metropolitan lepingut allkirjastama. Seejärel asus ettevõte oma dokumente koostama. Samas saadi teada, et ka investeerimissoodustusi taotlenud ettevõtte taotlus võeti vastu. Pärast dokumentide vormistamist tuleb ettevõte järgmisel nädalal Metropolitani ja allkirjastab lepingu.

SEDA TAKSE 10 PÄEVA JOOKSUL

Pärast lepingu allkirjastamist tarnib suurlinna linn objekti ettevõttele 10 päeva jooksul. Pärast seda, kui ettevõte on rajanud oma ehitusplatsi, alustab ta köistee projekti ehitusega. Köisraudtee projektiga, mis peaks valmima 2023. aastal, saab teoks suurlinna Kocaeli 50-aastane unistus. Derbenti ja Kuzuyayla vahel kulgev köisraudtee on 4 tuhat 695 meetrit. Köisraudtee projektis, mis hõlmab 2 jaama, teenindab 10 kajutit 73 inimesele. 1500 inimest tunnis mahutava köisraudtee liinil on kõrgus 1090 meetrit. Vastavalt sellele on starditase 331 meetrit ja saabumise tase 1421 meetrit. Kahe jaama vahemaa ületatakse 14 minutiga.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar