Kes on Aysun Kayacı, kui vana ta on ja kust ta pärit on? Aysun Kayacı üllatas lõppseisu!

Kes on Aysun Kayaci, kui vana ta on ja kust on pärit Aysun Kayaci?
Kes on Aysun Kayacı, kui vana ta on ja kust Aysun Kayacı lõpuks on?

Näitleja, teenindaja ja modell Aysun Kayacı, saatesarja "Arstid" tegelane, ilmus aastaid hiljem. Kayacıt, kes oli oma uue olekuga üsna üllatunud, nähti pulmakleidis.

Kes on Aysun Kayacı, kui vana ta on ja kust ta pärit on?

Aysun Kayacı Kapanci sündis 20. mail 1979 Istanbulis Üsküdaris. Kayacı, kes alustas oma karjääri modellina 1990ndate lõpus, hakkas hiljem tegutsema teleseriaalides ja reklaamides, nagu Zehirli Çiçek ja Doktorlar. Lisaks osales ta saatejuhi ja esinejana poliitikaga seotud saadetes.

Aysun Kayacı sündis 20. mail 1979 Istanbulis Üsküdari linnaosas. Tema ema Asuman Kayacı töötas töötajana hotelli pesumajas. Kayacı selgitas, et tema isa Selahattin Kayacı, keda ta kirjeldab kui alkohoolikut, oli kuritarvitanud oma ema, iseennast ja õde Cananit ning et tema ema ja isa olid seetõttu lahutatud. Selahattin Kayacı seevastu eitas seda väidet.

Ta alustas modellitööd 15-aastaselt messide stendipidajana. 1997. aastal saavutas ta Elite Model Look võistlusel Sedef Avcı ja Deniz Baruti järel 3. koha. Pärast pikka modellitööd hakkas ta 2000. aastatel näitlema ja võttis osa telesarjas Zehirli Çiçek.

2004. aastal pälvis ta 12. MGD Golden Lens Awardsi jagamisel auhinna “Aasta parim modell”. Ta esines telesarjas Çat Kapı 2005. aastal, Doctors 2006. aastal ja Silent Ships 2007. aastal. Ta mängis ka laulja rolli filmis 15 minutit Kısıki tulekahjus. Ta mängis aastatel 2007-2008 Pepsi reklaamis.

Ta on lõpetanud Yeditepe ülikooli ajaloo osakonna 2009. aastal. Kuigi ta jätkab seriaalis näitlemist, juhtis ta peamiselt telesaadet Haydi Gel Bizimle Ol, mida edastas NTV. Samuti juhtis ta samadel aastatel koos Haldun Dormeniga lauluvõistlust erakanalis.

karjase kõne

Saates "Hadi Gel Bizimle Ol Ol", mis oli eetris NTV 27. märtsil 2008, ütles Kayacı: "Ma maksan makse, miks mitte maksta makse, mul on väga kahju, kõik tulevad minu juurde, aga ma Ma lihtsalt ütlen: "Karjane mäel" ja minu hääl on võrdne, näiteks miks? On ka inimesi, kes uurivad kümme korda rohkem kui mina.

Hiljem ütles ta: "Ma kahtlen nende inimeste häälte võrdsuses, kes maksavad korralikult makse, kes kasutavad illegaalset elektrit, ja nende inimeste häältesaagis, kes kasutavad squattereid kollilinnas, kus jagatakse omanditunnistusi, nagu omavalitsused jagavad diplomeid." ütles. Samas saates osalenud Türgi näitlejanna Müjde Ar ütles: "Adıyamani inimesed elavad endiselt koobastes." Nende avalduste tõttu esitasid Adıyamani ja selle ringkondade solidaarsusühingu Şükrü Orak president ja tema advokaat Hacı Orhan Kayacı ja Ar vastu kriminaalkaebuse ning nõudsid Türgi karistusseadustiku artikli 301 alusel hagi esitamist kuriteo "Solvan ajakirjanduse kaudu". ". Kayacı 2021. aastal 2008. aastal öeldud avalduse kohta: "Aitab, las nad langevad minu kõrvale. Olin 20, kui selle sõna ütlesin. Kahetsesin seda kohe, kui seda ütlesin,» sõnas ta.

Selle diskursuse tõttu on Kayacı sageli Türgi päevakorras. Pärast seda, kui USA dollari kurss ületas 2021. aastal 15 Türgi liiri, tõusis Kayacı nimi Twitteri päevakorda, et olukorda kritiseerida. Kayacı selgitas, et tema nimele avatud sotsiaalmeediakontod ei kuulu talle ning teatas, et ta pole selle olukorraga rahul.

Eraelu

Aysun Kayacıl, kes oli aastatel 1998–2005 koos jalgpallur Emre Aşıkiga, tekkis hiljem lühike armusuhe produtsendi ja režissööri Fatih Aksoyga. Kayacı abiellus 27. oktoobril 2012 pankur Efe Kapanciga. Paar, kellel on tütar nimega Maya, elab Londonis, meediast eemal.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar