2-aastase ja 4-aastase Anadolu ülikooli OEF-i avatud haridusosakondade koodid 2022

Anadolu ülikooli AOF avatud haridusosakonna iga-aastased ja iga-aastased koodid
2-aastase ja 4-aastase Anadolu ülikooli OEF-i avatud haridusosakondade koodid 2022

Mis on Anadolu ülikooli avatud õppe osakonnad? ÖSYMi avaldatud eelistusjuhendiga on välja kuulutatud avatud haridusosakonnad. No mis on 2-aastase ja 4-aastase Anadolu ülikooli OEF avatud õppe osakondade koodid? Siin on 2022. aasta avatud haridusülikooli osakonnad.

Anadolu Ülikooli 2-aastased avatud õppeosakonnad.

iga-aastased ja iga-aastased Anadolu ülikooli AOF avatud haridusosakondade koodid

iga-aastased ja iga-aastased Anadolu ülikooli AOF avatud haridusosakondade koodid

iga-aastased ja iga-aastased Anadolu ülikooli AOF avatud haridusosakondade koodid

Anadolu Ülikooli 4-aastased avatud õppeosakonnad.

iga-aastased ja iga-aastased Anadolu ülikooli AOF avatud haridusosakondade koodid

iga-aastased ja iga-aastased Anadolu ülikooli AOF avatud haridusosakondade koodid

KUIDAS LEIDA YKS EELISTUSNIMI JA EELISTUSKOODI?

YKS eelistuse nimi ja kood on täpsustatud eelistuste juhendis. Ülikoolide kvoodid, osakonnad ja baashinded tabelis-3 ja tabelis-4 sisaldavad vastavate osakondade koode. Tabelis iga ülikooli nime järel on sellesse ülikooli paigutatavate kõrghariduskavade koodid veerus (1), nende nimed veerus (2), programmi kestus veerus (3 ), veerus (4) on programmi hindeliik, programmi üldkvoot (5) Nummerdatud veerus on kooli tipu kvoot veerus numbriga (6), eritingimused ja selgitused programmi kohta on veerus (7) (Nende tingimuste numbrite sisu "Tabel 3 ve Tabel 4Need on toodud numbrite järjekorras rubriigis “Kõrgharidusõppekavade tingimused ja selgitused”.)

KUIDAS YKS EELISTUSED TEHA? VALIKUJUHEND

2022-YKS-i eelistusprotseduurid tehakse ajavahemikus 27. juuli-05. august 2022. Kandidaadid valivad oma eelistused, ÖSYM https://ais.osym.gov.tr Nad teevad seda ise Interneti-aadressil oma TR-i ID-numbrite ja paroolidega või ÖSYM Candidate Transactions mobiilirakenduse kaudu. Eelisprotseduurid lõpevad 05. augustil 2022 kell 23.59:XNUMX.

.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar