Hiina eksportis Taisse oma esimese elektriveduri

Hiina eksportis Taisse oma esimese elektriveduri
Hiina eksportis Taisse oma esimese elektriveduri

Dalianis asuva CRRC Groupi esimene Tai kliendile ehitatud elektriline akutoitel vedur laaditi transpordilaevale ja saadeti Taisse. See on esimene uus energiavedur, mille Hiina müüb Kagu-Aasia riigile.

Raudteetranspordi arenedes on viimastel aastatel energiasäästlike vedurite järele suur nõudlus olnud. Vastavalt Tai kliendiga 2021. aastal sõlmitud lepingule alustas CRRC Dalian tavapärasel tehnilisel platvormil alternatiivse elektrimootoriga veduri ehitamisega. 100% elektriakude pakutava tõukejõuga liikudes suudab vedur vedada 70 tonni vaguneid 2 kilomeetrit tunnis või tuhat tonni vaguneid 500 kilomeetrit tunnis. Vedur suudab vagunit tõmbamata sõita kiirusega 100 kilomeetrit tunnis.

CRRC Dalian arvab, et pärast 100% elektriga toidetava akuveduri müümist piirkonna riigile nagu Tai, millel on oluline positsioon, vastab see selliste riikide nõudmistele nagu Myanmar, Malaisia ​​ja Laos, kus see müüs varem tavalisi vedureid ja mis võib tahta uusi energiavedureid. Tõepoolest, piirkonna riigid on riigid, mis kasutavad traditsioonilist energiat ja soovivad vabaneda saastavatest heitkogustest ning pöörduvad seetõttu uue energia poole.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar