500 inimesele mõeldud privaatrand hakkas Istanbuli inimesi võõrustama

Erarand hakkas võõrustama Istanbuli inimesi
500 inimesele mõeldud privaatrand hakkas Istanbuli inimesi võõrustama

Istanbulist lahkumata on võimalik ujuda, lamamistoolil lamada ja päevitada. Kõik vaid paadisõidu kaugusel. Belturi hallatav 500-kohaline erarand Büyükadas on hakanud ühe päeva Istanbuli inimesi võõrustama. Bostancıst ja Kartalist otse randa väljuvad paadid naasevad päeva lõpus.

Istanbul, linn, mille keskel on meri, on nüüd privaatse rannaga. Puhkusesihtkohtade standardit Büyükada kandnud Beltur rentis tühise äri ja avas selle avalikkusele kasutamiseks. Suve lõpuni kella 09.00-19.00 Istanbuli elanikele kvaliteetset teenust pakkuva ranna hind on samuti soodne. Randa, mis maksab tööpäeviti 95 TL inimese kohta ja nädalavahetustel 120 TL, saavad 0-7-aastased lapsed kasutada tasuta, 7-12-aastased lapsed 50% soodustusega. Tasu sisaldab transporti, lamamistoole ja päikesevarju. Ka rannas asuv kohvik Beltur teenindab randa tulijaid kuni kella 23.30ni oma teiste asutuste hindadega. Need, kes elavad saartel ja kellel on Adakart, saavad samu teenuseid 20% allahindlusega.

HOTELL ON TEEL

Belturi peadirektor Cenk Akın, kes ütles, et nad ei ole rahul ainult ranna ja kohvikuga, ütles, et nad töötavad Istanbuli alalise töö jätmise nimel ja ütles: "Meie 5 aakri suuruse puhkealaga luuakse uus elamispind. luua saarele. kazanme helistame. Lisaks ühendame 200 ruutmeetri suurusel pinnal asuva Beltur Cafe lummava vaate Istanbulile imeilusa vaatega Istanbulile. 2023. aastal võetakse kasutusele 56 toaga hotell Beltur Büyükada. Meie hotellis hakkab toimuma restoran Beltur oma ainulaadsete maitsetega, mis muutuvad igal aastaajal. Meie hotell, millel on oma rand väljaspool Belturi randa ja muu bassein peale muuli, osutab teenuseid ka Istanbuli elanikele ja pakub võimalust puhata linnast eemale minemata.

MINISTEERIUMILT RENDILE ANTUD

Põllumajandus- ja metsandusministeeriumile kuuluvas kohas tegutses varem Kartali vald. Beltur rentis ala ministeeriumilt 20 aastaks. Hooletuse tõttu mädanema hakanud muuli renoveeriti. Loodi platvorm, kus 350 inimest saavad korraga ujuda, lamamistoolil lamada ja päevitada. Kohvik renoveeriti Belturi kvaliteedis ja asus teenindama. Hotelli ehitus jätkub.

TÜTARETTEVÕTETE KOOSTÖÖ

Lisaks Belturile toetasid Büyükada ranna rajamist ka mõned İBB tütarettevõtted.

- Minu vöökoht: Ta rajas pöördvärava süsteemiga Istanbulkarti tehingute infrastruktuuri.

- Bimtaş: Pakutakse projekti kavandamise teenust.

– Boğaziçi juhtkond: See nägi ette, et WC-kabiini tuleb piirkonnas kasutada.

– IETT: "Kloostri tee" muudab oma nime "Belturi peatuseks" ja viib peatuse rajatise sissepääsu juurde. See suurendab ka transporditeenuseid rajatise suunas.

– Isbak: Ta rajas elektroonilise infrastruktuuri ja Wi-Fi süsteemi elektrooniliste süsteemide osakonna juhendamisel.

- Isper: Ta viis oma meeskondadega läbi piirkonna pritsimisuuringuid.

– Istach: Ta tegi rannapuhastusmeeskonnaga ranna- ja merepuhastust.

– parkide, aedade ja rohealade osakond: Tema viis läbi puhkeala ja Beltur Cafe ala puhastamise muru niitmise ja puude pügamisega.

– Linnaliinid: Sea Taxi kasutajatel on otsene juurdepääs Beltur Beachi kaile.

– KIPTAS: Ta võttis endale projektikontrolöri ülesande.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar