Osmaniye kuberner Yılmaz uuris Düldüli mäe köisraudtee töid

Osmaniye kuberner Yilmaz Duldul mäel kontrollis köisraudtee töid
Osmaniye kuberner Yılmaz uuris Düldüli mäe köisraudtee töid

Osmaniye kuberner dr. Erdinç Yılmaz ronis Düldüli mäe tippu ja uuris kohapeal köisraudtee tööd. Visiidil osalesid ka Düziçi ringkonnakuberner Turgay İlhan ja Düziçi linnapea Alper Öner. Köisraudtee kohta tähelepanekuid teinud kuberner Yılmaz sai käimasolevate tööde kohta teavet Düziçi linnapealt Alper Önerilt.

Düziçi linnapea Alper Öner teatas, et tehniliselt on köisraudtee valmis, haljastus jätkub ja nad plaanivad haljastuse lõpule viia 1 kuu jooksul ning ütles: "Ootame Kahramanmaraşi, Kayseri, Gaziantepi, Adana, Mersini, Hatay ja Osmaniye kogu lähipiirkonnas."

Kuberner Yılmaz ütles pärast uuringuid tehtud avalduses: "Oleme nüüd Düldüli mäe tipus. Siin on köisraudtee. Loodetavasti hakkab meie vald reisijaid vedama umbes kuu aja pärast. See on tõesti suurepärane vaatepilt. Oleme Çukurova kõrgeimas punktis. See köisraudtee on pikkuselt maailmas teine ​​ja pikim ilma vahejaamata Türgis. Reis kestab umbes 25 minutit ja sellega kaasneb suurepärane vaade. Arvan, et meie kodanikud näitavad selle vastu huvi, kui köisraudtee kasutusele võetakse. Soovin talle palju õnne ja palju õnne."

Düziçi Düldüli mäe köisraudtee, mis asub Düldüli mäe tipus 2246 kõrgusel, on umbes 5.500 meetrit pikk. Düziçi köisraudtee on teisel kohal Boliivia köisraudtee liini järel, millel on maailma pikim liin kahe jaama vahel; Euroopas on see selles osas esikohal.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar