Pagasi vastuvõtt Istanbuli lennujaamas võtab aega 16 minutit, sisseregistreerimine 1 minuti

Pagasi vastuvõtt Istanbuli lennujaamas võtab paar minutit, sisseregistreerimine minutitega
Pagasi vastuvõtt Istanbuli lennujaamas võtab aega 16 minutit, sisseregistreerimine 1 minuti

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu rõhutas, et Istanbuli lennujaam säilitas kaks nädalat järjest oma esikoha Eurocontroli väljakuulutatud nimekirjas, ning ütles: „Pagasi väljavõtt kestab Istanbuli lennujaamas 7 minutit ja check-in vaid 16 minut. juulis teenindas ligikaudu 1 miljonit reisijat. Jätkub," ütles ta.

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu tegi kirjaliku avalduse lennundussektori kohta. Karaismailoğlu, kes väitis, et nad tegutsesid epideemiajärgset perioodi planeerides ja tegid nende plaanide raames investeeringuid, rõhutas, et ka nemad lõikasid sellest vilju. Märkides, et Istanbuli lennujaam on säilitanud oma koha tipus, olles kahe nädala järjestikuse keskmise lennuliikluse järgi Eurocontroli välja kuulutatud nimekirjas esikohal, ütles Karaismailoğlu: „Juulis 11 tuhat 62 siselendu ja 30 tuhat 732 rahvusvahelistel liinidel Istanbuli lennujaamasid kokku 41. Lennukiliiklust teostati 794. Siseliinidel teenindati 1 miljon 736 tuhat reisijat ja rahvusvahelistel liinidel 4 miljonit 982 tuhat reisijat. Eelmisel kuul Istanbuli lennujaama eelistanud reisijate arv lähenes 7 miljonile.

ISTANBULI LENNUJAAM TEENINDAS 7 MILJONIT REISIJAT

Transpordiminister Karaismailoğlu juhtis tähelepanu kaosele Euroopa lennundussektoris seoses epideemiajärgse nõudluse kasvu ja suveperioodi intensiivsusega, kuid märkis, et Türgis õigeaegselt võetud meetmetega sellist protsessi ei toimunud. . Karaismailoğlu ütles: "Istanbuli lennujaamas liigub päevas 200 4 pagasit. Pagasi kättesaamise aeg, mis võtab Euroopa lennujaamades aega 16 tundi, võtab Istanbuli lennujaamas aega 7 minutit. Istanbuli lennujaamas, mis teenindas juulis ligikaudu 1 miljonit reisijat, on registreerimisaeg vaid XNUMX minut. Istanbuli lennujaam, Euroopa kõige aktiivsem lennujaam, teeb oma pakutava teenusega endale nime.

ANTALYA LENNUJAAM JUULIS TEISELT

Viidates sellele, et pärast Eid al-Adhat rekordit purustanud Antalya lennujaam oli juulis tiheduse poolest teisel kohal, ütles Karaismailoğlu: „Siselendudel oli lennukite liiklus 3 tuhat 948, rahvusvahelistel liinidel 25 tuhat 723 ja 29 tuhat. kokku 671. Siseliinidel oli reisijaid 602 tuhat 986, rahvusvahelistel liinidel 4 miljonit 578 tuhat ja kokku 5 miljonit 181 tuhat. Samal perioodil toimus Sabiha Gökçeni lennujaamas 8 tuhat 961 siselendu ja 9 tuhat 296 rahvusvahelist lendu. Sabiha Gökçeni lennujaama eelistas kokku 1 miljonit 527 tuhat reisijat, siselendudel 1 miljon 454 tuhat ja rahvusvahelistel lendudel 2 miljon 982 tuhat reisijat.

Transpordiminister Karaismailoğlu märkis, et Izmir Adnan Menderese lennujaamas on kokku 6 tuhat 985 lennukit ja rohkem kui 1 miljon 64 tuhat reisijat, märkis transpordiminister, et kui Ankara Esenboğa lennujaamas on 6 tuhat 228 lennukit, siis 842 tuhat. Lendab 567 reisijat.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar