Nissibi silda kasutas 4 miljonit 78 tuhat sõidukit

Nissibi silda kasutas miljon tuhat sõidukit
Nissibi silda kasutas 4 miljonit 78 tuhat sõidukit

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu teatas, et Nissibi silda, mis ühendab katkematult Ida-Anatoolia piirkonda ja Kagu-Anatoolia piirkonda, läbis kokku 4 miljonit 78 tuhat sõidukit ning ütles: "Sillaga reisimise aeg on ühe võrra lühenenud. poolteist tundi võrreldes praamiga. Aastas hoiti kokku 84,3 miljonit TL.

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu tegi avalduse Nissibi silla kohta, mis ühendab Adıyamani ja Diyarbakıri. Karaismailoğlu nentis, et investeeringud jätkuvad kõikjal Türgis ning nad on suurendanud 311 kilomeetrit sildu ja viadukte 730 kilomeetrini, ning märkis, et üks neist investeeringutest on Nissibi sild. Tuletades meelde, et sild ehitati lõiku, kus Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır riigimaantee, mis ühendab Adıyamani ja Diyarbakıri, lõikab Atatürki paisjärve, kohas, kus maismaatransport katkes tammi paisu tõttu, ütles Karaismailoğlu, et Nissibi sild võeti kasutusele 21. mail 2015. teatas.

VEOAEG LÜHENDUS SILLAL 1,5 TUNDI

Karaismailoğlu nentis, et 610 meetri pikkune sild tagab kiire, mugava ja turvalise transpordi, ütles: "Nissibi sild on üks esimesi sildu, mida meie riigis rakendatakse pingutatud kaldkaabli rippumismeetodil. Silla ehitamisega ühendati Ida-Anatoolia piirkond ja Kagu-Anatoolia piirkond Adıyamani ja Diyarbakıri provintside kaudu. Sõiduaeg lühenes võrreldes parvlaevaga transpordi ajaga ligikaudu poolteist tundi. Lisaks on 40 kilomeetri võrra lühenenud Diyarbakıri kaugus lääneprovintsidest ja Adıyamani kaugus idaprovintsidest.

Märkides, et silla avamise päevast on läbinud 4 miljonit 78 tuhat sõidukit, rõhutas transpordiminister Karaismailoğlu, et 26,3 miljonit TL aega, 58 miljonit kütteõli, kokku säästeti 84,3 miljonit TL ja süsinikku. heitkoguseid vähendati 11 tuhande 755 tonni võrra.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar