Türgile lisaväärtust loov Kemalpaşa logistikakeskus on lõpusirgel

Türgile lisaväärtust loov Kemalpasa logistikakeskus on lõpusirgel
Türgile lisaväärtust loov Kemalpaşa logistikakeskus on lõpusirgel

Izmiri 6-liikmeline delegatsioon, kiirendus linna kazanTa läks Ankarasse, et viia lõpule projektid, mis tehakse võimalikult kiiresti. 6 tundi kestnud läbirääkimiste tulemusena jõudsid lõppfaasi Kemalpaşa logistikakeskus ja Dikili põllumajanduspõhine spetsialiseerunud kasvuhoonegaaside organiseeritud tööstustsoon. Delegatsioon märkis, et peagi valmivad projektid lisavad väärtust mitte ainult İzmirile, vaid ka Egeuse mere piirkonnale ja Türgile.

LIIKMETE TAOTLUSED ON AVALDATUD

İzmiri kuberner Yavuz Selim Köşger, Õiglus- ja Arengupartei İzmiri asetäitja Mahmut Atilla Kaya, İzmiri Kaubanduskoja (İZTO) esimees Mahmut Özgener, İZTO juhatuse aseesimees Cemal Elmasoğlu, İZTO juhatuse liige TreİŞurğermen Al Oshintoi Çakanist koosnev delegatsioon pidas Ankaras 2 olulist kohtumist, et anda edasi Kemalpaşa logistikakeskuse ja põllumajanduse organiseeritud tööstuspiirkondade arenguid ning edastada İZTO liikmete taotlusi.

ESITLETUD KEMALPAŞA LOGISTIKAKESKUS

6-liikmelise delegatsiooni esimene peatus oli transpordi- ja taristuministeerium. TR transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu, transpordi- ja taristuministri nõunik Fikret Şentürk ja taristuinvesteeringute peadirektor Dr. Kohtumisel Yalçın Eyigüniga tegi İZTO direktorite nõukogu aseesimees Cemal Elmasoğlu ettekande Kemalpaşa logistikakeskusest.

PEAMINISTER YILDIRIMI TOETUS

Teine oluline kohtumine Ankaras toimus peaministri ja Türgi Suure Rahvusassamblee 28. ametiaja spiikri Binali Yıldırımiga. Izmiri delegatsioon edastas peaminister Yıldırımile oma nõudmised linnas käimasolevate projektide kohta. Yıldırım märkis, et kogu vajalik toetus antakse projektidele, mis aitavad kaasa İzmiri arengule.

KUberner KÖŞGER: "SEE LISAB TÜRGILE VÄÄRTUST"

Kuberner Köşger ütles, et tema Ankara visiit oli väga produktiivne: „Meie projektid lisavad väärtust mitte ainult İzmirile, vaid ka Egeuse mere piirkonnale ja Türgile. Kemalpaşa logistikakeskus on oma konteineri- ja laoalade ning veoparkladega kõige terviklikum logistikakeskus, mis eales ehitatud. Soovin meie linnale õnne,“ ütles ta.

PARLAMENTAAR KAYA: "ME TÄITSIME KÕIKI TAOTLUSED"

Õigluse ja Arengu Partei İzmiri asetäitja Kaya ütles: "Meie lugupeetud peaminister ja minister kuulasid hoolikalt kõiki meie nõudmisi. Suur tänu neile tavapärase toetuse eest. Kemalpaşa logistikakeskus aitab suurel määral kaasa İzmiri ärielu arengule. Olen seisukohal, et kõik meie külastused toovad İzmiri jaoks kaasa olulisi arenguid.

ÖZGENER: "ME LÄHEDELE FINIŠILE KEMALPAŞAS"

İZTO juhatuse esimees Mahmut Özgener ütles, et visiidid olid väga produktiivsed: "Soovime tänada meie peaministrit ja ministrit avatud suhtluse, lahendustele orienteeritud ja konstruktiivse lähenemise eest. Meil oli võimalus kõigi detailidega edasi anda sektorites kogetud probleeme ja oma liikmete nõudmisi. Oleme jõudnud lõpptulemusele väga lähedale, tehes olulisi edusamme eelkõige Kemalpaşa logistikakeskusega seotud töödes.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar