Anafartalari linnahaigla Mobilyakenti trammiliin läheneb lõpule

Anafartalari linnahaigla Mobilyakenti trammiliini lähedal
Anafartalari linnahaigla Mobilyakenti trammiliin läheneb lõpule

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç uuris ehitatava Anafartalar-Şehiri haigla-Mobilyakendi raudteesüsteemi töid ja pidas haljastuse teemalise konsultatsioonikoosoleku. Büyükkılıç ütles kohtumisel: "Oleme lähenemas oma 6,7-kilomeetrise liini Tınaztepe piirkonnast Kumsmalli piirkonnani."

Linnapea Büyükkılıç, kes viib ellu plaane ja tegevusi linna transpordivõimaluste ja mugavuse suurendamiseks, jälgib pidevalt tehtud töid. Anafartalar-Şehir Hospital-Mobilyakent Rail System Line, mille ehitamine jätkub palavikuliselt, ja pealinna linnapea dr. Memduh Büyükkılıç märkis, et Kayseri saab mugava, mugava ja ilusa transpordivõimaluse.

“ALUSTATAME AKTIIVSELT HILJEMALT OKTOOBI HILISEST”

President Büyükkılıç ütles, et Anafartalar-Şehiri haigla-Mobilyakenti raudteesüsteemi liini tööd on lõpusirgel: „Jumal tänatud, me läheneme oma 6,7-kilomeetrise Tınaztepe piirkonnast Kumsmalli piirkonnani viiva liini viimastele hetkedele. Meie liinide ehitus ja tootmine on lõppenud“.

Teatades, et trammiliin hakkab peagi tööle, jätkas Büyükkılıç oma sõnu järgmiselt:

“Jagame, et Jumala loal hakkab meie siinne liin hiljemalt oktoobriks aktiivselt tööle, detailideni tehtud töödega, loodetavasti keskkonnaga. Loodetavasti on meie Talase piirkonna ja selle piirkonna liini lisandumisega Kayseris tekkinud mugav trammiliin, mis ulatub ligikaudu 48 kilomeetrini. See hõlbustab transporti. See hõlbustab ka meie kodanike juurdepääsu. Meie kodanikel on lihtne juurdepääs nii meie linnahaiglale kui ka Nuh Naci Yazgani ülikoolile, Kumsmallile ja meie bussijaamale.

BÜYÜKKILIÇ TÄNUD PRESIDENDILE JA MINISTERILE

Büyükkılıç tänas president Recep Tayyip Erdoğani ja neid, kes aitasid kaasa raudteesüsteemi liinide tööle, ning ütles: "Meie üksuste, meie elektriettevõtte, meie KASKİ, meie teadustööde, transpordiüksuse ja töövõtjate solidaarsusega koordineerimine on tagatud ja tagatud kena keskkond. Ärgem unustagem Kayserigazi, Türk Telekomi ja AYGM-i nende konstruktiivsete lähenemistega. Täname presidenti, transpordi- ja taristuministrit ning kõiki sõpru, kes nende teenuste pakkumisel panustasid. Palvetame Kõigeväelise Allahi poole, et see töö oleks meie linnale kasulik.

Linnapea Büyükkılıçi saatsid konsultatsioonikoosolekul pealinna omavalitsuse asepeasekretär Ali Hasdal ning osakonnajuhatajad ja töövõtjafirma ametnikud.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar