Antalya lennujaam on juulis tiheduse poolest teisel kohal

Antalya lennujaam juulis tiheduse järgi teine
Antalya lennujaam on juulis tiheduse poolest teisel kohal

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu tegi kirjaliku avalduse lennundussektori kohta. Karaismailoğlu, kes väitis, et nad tegutsesid epideemiajärgset perioodi planeerides ja tegid nende plaanide raames investeeringuid, rõhutas, et ka nemad lõikasid sellest vilju. Märkides, et Istanbuli lennujaam on säilitanud oma koha tipus, olles kahe nädala järjestikuse keskmise lennuliikluse järgi Eurocontroli välja kuulutatud nimekirjas esikohal, ütles Karaismailoğlu: „Juulis 11 tuhat 62 siselendu ja 30 tuhat 732 rahvusvahelistel liinidel Istanbuli lennujaamasid kokku 41. Lennukiliiklust teostati 794. Siseliinidel teenindati 1 miljon 736 tuhat reisijat ja rahvusvahelistel liinidel 4 miljonit 982 tuhat reisijat. Eelmisel kuul Istanbuli lennujaama eelistanud reisijate arv lähenes 7 miljonile.

Viidates sellele, et pärast Eid al-Adhat rekordit purustanud Antalya lennujaam oli juulis tiheduse poolest teisel kohal, ütles Karaismailoğlu: „Siselendudel oli lennukite liiklus 3 tuhat 948, rahvusvahelistel liinidel 25 tuhat 723 ja 29 tuhat. kokku 671. Siseliinidel oli reisijaid 602 tuhat 986, rahvusvahelistel liinidel 4 miljonit 578 tuhat ja kokku 5 miljonit 181 tuhat. Samal perioodil toimus Sabiha Gökçeni lennujaamas 8 tuhat 961 siselendu ja 9 tuhat 296 rahvusvahelist lendu. Sabiha Gökçeni lennujaama eelistas kokku 1 miljonit 527 tuhat reisijat, siselendudel 1 miljon 454 tuhat ja rahvusvahelistel lendudel 2 miljon 982 tuhat reisijat.

Transpordiminister Karaismailoğlu märkis, et Izmir Adnan Menderese lennujaamas on kokku 6 tuhat 985 lennukit ja rohkem kui 1 miljon 64 tuhat reisijat, märkis transpordiminister, et kui Ankara Esenboğa lennujaamas on 6 tuhat 228 lennukit, siis 842 tuhat. Lendab 567 reisijat.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar