Tasuta ühistransport õpetajatele 24. novembril Bursas

Tasuta ühistransport õpetajatele novembril Bursas
Tasuta ühistransport õpetajatele 24. novembril Bursas

Bursa suurlinna omavalitsus tähistab 24. novembril õpetajate päeva „tasuta transpordirakendusega, mis on mõeldud spetsiaalselt õpetajatele linna ühistranspordis”.

Neljapäeval, 24. novembril (HOmme) on Bursa ühistransport õpetajatele tasuta. Rakendusest; Kokku saavad Bursakarti omanikest kasu 14 tuhat 424 õpetajat, sealhulgas õpetajakaart, lühike õpetajatellimus ja pikk õpetajatellimus. BursaRay tasuta transpordirakendus, kõik Burulaş bussid, kõik erabussid ja linnaosade avalikud bussid ei kehti linnaosade ja Bursa kesklinna vahelistel liinidel ega turismiliinidel. Õpetajad saavad rakendusest kasu, "lugedes oma Bursa kaarte".

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar