Elektrisõidukite müük ulatub Hiinas 5.28 miljonini

Cinde elektrisõidukite müük ulatus miljonini
Elektrisõidukite müük ulatub Hiinas 5.28 miljonini

Puhta energiaga sõidukite tootmine ja tarnimine saavutasid Hiinas rekordilised väärtused, iga viie miljoni ühikuga selle aasta esimese 10 kuuga. Hiina autotööstuse tootjate liidu värskeimast statistikast tulenevate andmete kohaselt on selles valdkonnas ilmne kindel ja jätkusuutlik arengudünaamika.

Hiina autotööstuse tootjate assotsiatsiooni statistika näitab, et selle aasta esimese kümne kuu jooksul toodeti üle 5,48 miljoni uue energiaga sõiduki ja müüdi neist 5,28 miljonit. Need numbrid näitavad, et toodang ja müük kasvasid tänavu eelmise aasta samal perioodil 1,1 korda.

Selgub, et ainuüksi elektriautode tootmine ja müük kasvasid oktoobris eelmise aasta oktoobriga võrreldes vastavalt 87,6 protsenti ja 81,7 protsenti. Selles kontekstis on väga oluline kasv eelkõige kodumaiste kaubamärkide müügis.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar