Kaubandusministeerium võtab tööle 2500 lepingulist töötajat

Kaubandusministeerium
Kaubandusministeerium

Kaubandusministeerium võtab tööle 2500 lepingulist töötajat. Töötada kooskõlas riigiteenistujate seaduse nr 657 artikli 4 punktiga (B) ja Ministrite Nõukogu 06.06.1978 otsusega, mille number on 7/15754. vabade töökohtade kaupa nii palju kui allpool märgitud ametikohtade arv;

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

1. Suulise eksamiga lepinguline kontrolliametnik,
2. lepinguline tolliametnik, kellel on praktiline (füüsiline pädevus) ja suuline eksam,
3. Lepingulised kontoritöötajad värvatakse KPSS-i punktide pingerea alusel.

Kaubandusministeerium lepinguliste töötajate värbamiseks

TAOTLUSE TEAVE

Avaldusi võetakse digitaalselt vastu ajavahemikus 21.11.2022 – 30.11.2022 kuni kella 17:00-ni kandideerimise tähtaja seisuga. Kandidaadid, kes soovivad kandideerida eksamile, esitavad kandideerimise läbi karjäärivärava (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Posti teel või muul viisil esitatud taotlusi vastu ei võeta.

Taotlejaid, kes leitakse, et nad ei vasta ühelegi nõutud tingimustele, ei hinnata.

Taotlemise, paigutuse ja füüsilise tasemeeksami tulemused, samuti suulise eksami kuupäev, kellaaeg ja koht avaldatakse veebisaidi trade.gov.tr ​​jaotises Teadaanded. Lisaks saavad kandidaadid hiljem Karjäärivärava kaudu vaadata kogu teavet oma eksamite kohta.

UURIMISTINGIMUSED

a) riigiteenistujate seaduse nr 657 artiklis 48 sätestatud üldtingimuste täitmine,

b) sisseastumiseksami sooritamise aasta jaanuari 01.01.1987. päeva seisuga ei ole saanud kolmekümne viiendat eluaastat (kandideerida võivad XNUMX või hiljem sündinud isikud),

c) Õigusteadus, rahvusvahelised suhted, politoloogia ja rahvusvahelised suhted, majandus, majandus, avalik haldus, politoloogia ja avalik haldus, ärijuhtimine, rahandus, ökonomeetria, tööökonoomika ja töösuhted, statistika, rahvusvaheline. logistika, rahvusvaheline kaubandus ja juhtimine, rahvusvaheline kaubandus ja rahandus, rahandus ja pangandus, tolliäri, raamatupidamis- ja finantsjuhtimine või välismaa kõrgkoolide ülalnimetatud osakondadest, mille samaväärsuse / samaväärsuse on kinnitanud kõrgharidusnõukogu, kui nad lõpetanud osakonnad, mida peetakse kõnealuste osakondadega samaväärseteks/võrdväärseteks, peavad nad skannima YÖK-i poolt kinnitatud samaväärsuse/võrdsusdokumendid jpeg-vormingus ja lisama need taotlussüsteemi.),

d) Et saada KPSS P2022 skooritüübist 3 (seitsekümmend) või rohkem punkti OSYMi korraldatud avaliku personali valiku eksamil 70.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar