Kes on Tolga Güleryüz, kust ta pärit on? Miks Tolga Güleryüz suri?

Kes on Tolga Guleryuz kust pärit? Miks Tolga Guleryuz suri?
Kes on Tolga Güleryüz, Kust on pärit Tolga Güleryüz, Miks ta suri?

Amasya Merzifoni linnaosas teatrimeeskonda vedanud väikebuss sõitis veokile tagant otsa. Õnnetuses kaotasid elu mikrobussi kinni jäänud Tolga Güleryüz, Burak Topçu ja Özgür Karataş ning viga sai 8 inimest. Kes on Tolga Güleryüz, kui vana ta on? Miks Tolga Güleryüz suri? Miks Tolga Güleryüz suri?

Kes on Tolga Güleryüz?

Izmiris sündinud Tolga Güleryüz on teatrinäitleja ja lavastaja. Ta asutas 2010. aasta juunis Jest Theateri. Tolga Güleryüz abiellus 2015. aastal näitlejanna Zeynep Gülmeziga. Paar lahutas 2017. aastal.

  Miks Tolga Güleryüz suri?

Õnnetus juhtus rajooni Çaybaşı külas eile õhtul. Väikebuss numbrimärgiga 52 ADK 527 Aykut Bektaşi juhtimisel, mis vedas näitlejaid, kes asusid pärast Çorumis teatrietenduse "Peahäda" lavale toomist Samsuni sõitma, paiskus vastu TIR-i numbrimärgiga 42 FES 27, mis oli Hacı Ahmet Kılıçi kontrolli all. Õnnetuses kaotasid elu mikrobussi kinni jäänud Tolga Güleryüz, Burak Topçu ja Özgür Karataş, vigastada said juht ning Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğoybslu, Ceyhun. Vigastatud viidi õnnetuspaika saadetud kiirabiga Merzifoni ja Suluova haiglatesse ning neile anti ravi. Ka 3 hukkunu surnukehad toodi väikebussist välja ja viidi haigla surnukuuri.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar