Kocaeli linnahaigla trammiliin alustab kolmandat korda

Kocaeli linnahaigla trammiliin alustab kolmandat korda
Kocaeli linnahaigla trammiliin alustab kolmandat korda

Pärast teist korda kohtuotsusega tühistatud Linnahaigla trammiliini hanget selgus kolmanda hanke tulemus. Eze İnşaat sai pakkumise, mis tehti kutsemeetodil. On teada, et Eze İnşaat on alustanud ehitusplatsil tööd ja alustab lähipäevil trammiehitust uuesti.

Özgürkocaelist pärit Süriye Çatak Teki aruande kohaselt; “Kocaeli linnahaigla trammiliin alustab kolmandat korda. Esimese hanke saanud Eze İnşaat võitis kolmandat korda kutsemenetluse trammiliinile, mille hange kohtuotsusega tühistati ja mille tööd peatati. Teise hanke korraldas Eze İnşaadi kapitaligrupi ettevõte ATIS Asfalt. Pärast seda, kui Eze İnşaat sai pakkumise, alustas ta tööd olemasoleval ehitusplatsil. Pärast ehitusplatsi paigalduse lõpetamist jätkab trammiliin sealt, kus see pooleli jäi.

TÖÖ ALGAS KOHAL

Linnahaigla trammiliini projekti hanke, mille tegi transpordiministeeriumi infrastruktuuriinvesteeringute peadirektoraat kahel korral, kaebas Güneşi asfaldikaubandus- ja tööstusettevõtte Körfez filiaal kohtusse ja hanked tühistati. Alates 2020. aastast kahel korral tühistatud projekti kolmas hange toimus septembris samuti kutse korras. Hanke võitis taas Eze İnşaat. Eze İnşaat alustas ettevalmistusi vanal ehitusplatsil ehituse alustamiseks. Ametnikud ei avaldanud, millal ehitus algab.

TÜHISTATUD KAKS KORDA

Linnahaigla trammitee projekti esimene hange peeti 2021. aastal ja hanke sai Eze İnşaat. Hanke projektile, mille ehitustööd algasid 2022. aasta jaanuaris, andis kohtusse Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch. Ankara 3. halduskohus tühistas pakkumise põhjusel, et esimese pakkumise saanud Eze İnşaatil puudus kvalifikatsioonitunnistus. Uuring peatati 29. detsembril 2020. Pärast ehituse seiskumist tegi teede- ja taristuministeerium läbirääkimistel uuesti hanke. Hanke võitis ATIS Asfalt. 2021. aasta novembris taas alanud ehituse vastu hagi esitanud firma võitis teist korda.

SOODNE TINGIMUS EI OLE KASUTATUD

päikeseasfalt; Ta väitis, et transpordi- ja taristuministeeriumi taristuinvesteeringute peadirektoraadi läbirääkimismeetodil tehtud hange Kocaeli linnahaigla trammiliini ehitus- ja elektromehaaniliste süsteemide tarne-, paigaldus- ja kasutuselevõtutöödeks oli ebaseaduslik ja nõudis selle tühistamist. , väites, et pakkumise läbirääkimisteks vajalikud tingimused ei olnud täidetud.

KONSULTATSIOONI NÕUKOGU TEATAS KA PÕHJENDATUD OTSUSE

Ankara 16. halduskohtus käsitletud kohtuasi lõpetati 31. detsembril 2021 ja Güneş Asfalt leiti õigeks. Esitatud hagides tühistas kohtukolleegium kahel korral kutsega tehtud pakkumused, kuna pakkumine oli tehtud kutsega, bürool puudus kvalifikatsioonitunnistus ning pakkumine ei olnud läbiräägitav. Riiginõukogu teatas oma põhjendatud otsusest nii Eze İnşaadi kui ka ATIS Asfalti poolt edasi kaevatud juhtumi kohta.

Kolmanda trammiliini kutse-hankehanke võitis esimese hanke saanud Eze İnşaat, kelle kohtukonkurss tühistati kahel korral ja mille tööd peatati.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar