Minister Varank tutvustas rahvusliku lahingulennuki missiooniarvutit

Minister Varank tutvustas rahvusliku lahingulennuki missiooniarvutit
Minister Varank tutvustas rahvusliku lahingulennuki missiooniarvutit

Tööstus- ja tehnoloogiaminister Mustafa Varank teatas, et Türgi teadus- ja tehnoloogiauuringute nõukogu (TÜBİTAK) informaatika ja infoturbe arenenud tehnoloogiate uurimiskeskuse (BİLGEM) toodetud Türgi 5. põlvkonna hävituslennuki National Combat Aircraft missiooniarvuti kuulutati välja. Türgi Suur Rahvusassamblee.mida (parlament) tõi.

Parlamendi eelarveläbirääkimiste eel pandi laua ette kohvilauale kaetud kast, kus minister Varank kõnet pidama kavatses. Minister Varanki kõne ajal avati loor ning avati ja tutvustati saadikutele MMU missiooniarvutit.

Oma kõnet jätkates tõdes minister Varank, et nad valmistasid edukalt MMU missiooniarvuti, millest saab 5. põlvkonna hävitaja, ning ütles: "Andsime selle TAI-le enne tähtaega üle. Meie insenerid töötasid välja ka reaalajas operatsioonisüsteemi mitmetuumalise versiooni, mis töötab sellel ülimalt strateegilisel nüüdisaegsel missiooniarvutil. kasutas väljendit.

Tööstus- ja tehnoloogiaministeeriumi ning sellega seotud ja seotud asutuste eelarvet arutati Türgi Suure Rahvusassamblee planeerimis- ja eelarvekomisjonis. Minister Varank tutvustas kõnelustel 2023. aasta eelarvet. Ta ütles, et arendatud tehnoloogiatega on Türgi üks neljast riigist, kes suudab oma sõjajuhtimissüsteemiga oma allveelaevalt oma torpeedot juhtida.

See asendab F-16.

MMU projekt viidi ellu eesmärgiga toota kaitsetööstuse eesistumise kavandatud ja arendatud kodumaiste rajatiste ja võimetega sõjalennuk ning luua tööjõud ja infrastruktuur, mis suudab seda lennukit projekteerida ja arendada. MMU, mille peatöövõtja on TAI, kavatseb 2030. aastatel välja vahetada sõjalennukid F-16.

Uued tehnoloogilised võimalused

Türgi MMU-ga; See võtab oma koha nende piiratud arvu riikide hulgas, kellel on infrastruktuur ja tehnoloogia 5. põlvkonna hävitaja tootmiseks. Enamgi veel; See omandab võimalused sellistes valdkondades nagu halb nähtavus, sisemine relvapesa, kõrge manööverdusvõime, suurem olukorrateadlikkus ja andurite liitmine.

Kriitilise tarkvara saab installida

MMU missiooniarvuti kujundas ja arendas samuti TÜBİTAK BİLGEM. missiooni arvuti; on kõrge arvutus- ja suhtlemisoskusega. Missiooni arvutisse saab installida kriitilise tähtsusega tarkvara. Arvutisse mahub multifunktsionaalne modulaarne protsessor. See arvuti täidab mootori käivitamise, missioonisüsteemide ja õhusõiduki juhtimissüsteemide liidest ja funktsioone.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar