Minister Akar: "Operatsiooni Claw Sword neutraliseeriti 254 terroristi"

Minister Akar Pence neutraliseeris Kilici operatsioonis terroristi
Minister Akar "254 terroristi neutraliseeriti küünimõõgaoperatsioonis"

Riigikaitseminister Hulusi Akar siirdus pärast riigikaitseministeeriumi 2023. aasta eelarve istungi lõppemist parlamendi kava- ja eelarvekomisjonis kohe parlamendist maavägede juhtimisoperatsioonide keskusesse.

Minister Akar pidas koos kindralstaabi ülema kindral Yaşar Güleri ja maavägede ülema kindral Musa Avseveriga videotelekonverentsi piirijoonel asuvate üksuste ülematega. Minister Akar sai briifingu valdkonna värskest olukorrast ja andis juhiseid.

Möödunud perioodi suurima, kõikehõlmavama ja efektiivseima õhuoperatsiooniga alanud operatsioon Claw-Sword jätkus edukalt, tõdes minister Akar: „Operatsioon jätkub karistuslaskmistega õhu- ja maatuletoetusmasinatest. Seni on operatsiooni käigus tule alla pandud 471 sihtmärki ja kahjutuks tehtud 254 terroristi. ta ütles.

Viidates sellele, et terroristid suruti pärast Türgi relvajõudude operatsioone nurka, ütles minister Akar: "Terroristid ründasid tsiviilobjekte. Vaigistame nad esimesel võimalusel. Sama oleme varem kogenud Kilises, Hatays ja Reyhanlıs. Kui me puhastasime piiridest, jõudsime selles osas punkti. kasutas fraase.

Minister Akar juhtis tähelepanu sellele, et terroriorganisatsioon ja selle toetajad kodu- ja välismaal ning mässu- ja pahanduskolded üritavad levitada desinformatsiooni, nagu see juhtub pärast iga Türgi relvajõudude edukat operatsiooni terrorismivastases võitluses. .

«Nad üritavad laimu, mässu ja pahandustega varjutada Türgi relvajõudude edu terrorismivastases võitluses. Kordan, et TAF-i ainus sihtmärk on terroristid ja terroristidele kuuluvad struktuurid. Mis tahes meie etnilise, usulise või sektantliku rühmaga; Kurdidest ja araablastest vendadega meil probleeme pole. Meil on ainult üks sihtmärk ja see on terroristid. Kes nad on? PKK/YPG/PYD, DEASH. Kes iganes see on. Terroristide arvelevõtmise aeg. Nad näevad, et Türgi relvajõududega mänge ei mängita. Nõuame oma märtrite, elu kaotanud laste, õpetajate ja kodanike iga veretilga kohta aru andmist.

Minister Akar märkis ka, et terroristidel ei jää muud üle, kui alistuda õigusemõistmisele.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar