Operatsioon 10 provintsis neile, kes haiget tegid İŞKUR: 58 isiku kinnipidamise otsus

Isiku kinnipidamine, kes tekitas ISKURile kahju
Operatsioon 10 provintsis İŞKURile haiget tegijatele, 58 isiku kinnipidamine

Tehti kindlaks, et maksti inimestele, kes İŞKURi kursustel ei osalenud, mõned juhid võtsid altkäemaksu ja pakkumisi võltsiti. 10 provintsis samaaegselt läbiviidud operatsiooni käigus peeti kinni 35 inimest.

Kokku peeti kinni 2014 kahtlusalust, kellest 2018 olid İŞKURi töötajad, kes tekitasid aastatel 20–21 58 miljonit TL kahju, rikkudes eeskirjade eiramisi korraldatud kutseõppes ja tööalase koolituse programmides. Türgi Tööhõiveamet (İŞKUR). 10 provintsis toimunud operatsioonis tabati 35 kahtlusalust.

Istanbuli peaprokuratuur tegi terrorismi ja organiseeritud kuritegevuse büroo uurimise raames tehtud denonsseerimise tulemusel otsuse 58 inimese kinnipidamise kohta. Teatati, et 21 kahtlusalustest olid İŞKURi töötajad, 17 ettevõtte/ettevõtte ametnikku, 13 võltspraktikanti, 7 ebaseaduslikku praktikanti ja identiteedi pakkujat.

Riigi peaprokuratuuri avalduses: "Tööhõiveameti peadirektoraadis töötavad ametnikud tegid pärast tehtud teatisi ja saadud teavet rikkumisi hanke korras korraldatud kutseõppe ja tööalase koolituse programmides ning tegi kursusel mitteosalenud inimestele väljamakseid valedokumentidega, võimaldades seega asutusel aastatel 2014-2018 tasuda 20 miljonit dollarit. Tõdeti, et TL sai kahjustada.

Avalduses, et asutuse inspektor koostas ka sellesuunalise akti, märgiti, et "Aruandes tehti kindlaks, et pandi toime ka pakkumise võltsimise kuriteod pakkumistes esinevate eeskirjade eiramisega, lintsalvestised näitavad, et altkäemaksu kuritegu panid osa kahtlustatavad toime samas suunas pärast side pealtkuulamise, tunnistajate ja kaebajate ütluste, inspektori ütluste kindlaksmääramist 24 kahtlustatava tuvastamine, kes osalesid 58 eraldi kuriteos, milles kahtlustatavad , tegutsedes organiseeritult, kooskõlas teadete, kriminaaluurimise aruannete, leidu ja kogutud tõenditega, pani toime kuriteo toimepanemise eesmärgil organisatsiooni asutamise ja liikmeks astumise kuriteod, kvalifitseeritud kelmuse, ametiisiku võltsimise. dokumendid, altkäemaks ja pakkumiste võltsimine. tehtud. avaldused olid lisatud.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar