Emirates ja IATA pidasid pilootide koolituse ja lennuohutuse seminari

Emirates ja IATA korraldatud pilootide koolituse ja lennuohutuse seminar
Emirates ja IATA pidasid pilootide koolituse ja lennuohutuse seminari

Oktoobris toimus Dubais Emirates Aviation College'is Emiratesi lennuoperatsioonide koolitusosakonna poolt koostöös Rahvusvahelise Lennutranspordi Assotsiatsiooniga (IATA) korraldatud tõenduspõhise koolituse-pädevuspõhise koolituse ja hindamise töötuba.

Seminaril osalesid koolituseksperdid sellistest lennufirmadest nagu Lufthansa, Singapore Airlines, Iceland Air, AÜE Presidential Flight, Etihad, Flydubai, Air Arabia ja Indigo, aga ka tsiviillennundusasutused nagu AÜE tsiviillennundusamet (GCAA) ja Irish Aviation Authority.

Lisaks lennukitootjatele Airbus ja Boeing osalesid üritusel ka koolitusorganisatsioonid nagu Rahvusvaheline Lennupilootide Assotsiatsioonide Föderatsioon (IFALPA) ja Emirates Flight Training Academy (EFTA) ja CAE.

Töötoas, kus kogu päeva peeti kõnesid ja esitlusi, tulid kokku valdkonna osalejad, et jagada valdkonna väljakutseid ja parimaid tavasid seoses tõenduspõhise hariduse (EBT) ja pädevuspõhise koolituse arendamise, rakendamise ja tõhusa läbiviimisega. ja hindamisprogrammid.

Seminaril osales Emiratesi lennukoolituse asepresident, kapten piloot Bader Al Marzooqi, inimtegurite juht Dr. Esinesid Nicklas Dahlstrom, Boeingu koolitusjuht kaptenpiloot David Swarbrick ja lennukoolitusstandardite juht kaptenpiloot Stephen Mercer.

Üritusel osalevad ka IATA ohutus- ja lennuoperatsioonide osakonna koolitus- ja litsentsiametnik kapten Yann Renier, flydubai lennuinstruktor kaptenpiloot Jason Alves, Airbusi ülemaailmse koolituse asepresident kaptenpiloot Olivier Mazzoleni, Boeingi globaalsete teenuste pädevuspõhine koolitus- ja hindamisprogramm. Selle juht oli Kapten piloot Graham McNally, Lufthansa A380 väljaõppekapten Richard Lenz ja CAE väljaõppeohvitser kaptenpiloot Chris Ranganathan.

Emiraatide lennukoolituse asepresident Bader Al Marzooqi ütles: „Foorum on üks parimaid näiteid koostööst ja partnerlusest peamiste lennunduse sidusrühmadega, et suurendada pilootide koolitusprogrammide tõhusust ja tulemuslikkust. Jagasime kriitilisi arusaamu, teadmisi ja parimaid tavasid, mis viivad reaalsete ja teostatavate lahendusteni, mis mõjutavad positiivselt tõenduspõhiste haridusprogrammide rakendamist. kasutas oma ütlusi.

Tänades IATA-d, foorumil osalejaid ja osalejaid toetuse eest, ütles Marzooqi: "Foorum pakkus tööstuse juhtidele suurepärase platvormi, et tulla kokku ja lahendada pilootkoolituse käigus sageli ettetulevaid väljakutseid." ütles.

Kapten piloot Yann Renier, IATA ohutus- ja lennuoperatsioonide osakonna koolitus- ja litsentsiametnik, ütles:

„Emiraatide lennukoolituse osakond korraldas pädevuspõhise koolituse ja hindamise (CBTA) seminari, kus osales enam kui 40 lennuettevõtjaid, koolitusorganisatsioone ja lennukitootjaid esindavat koolitusametnikku, et käsitleda pädevuspõhist koolitust, sealhulgas tõenduspõhist koolitust. Üritus andis võimaluse arutada pädevuspõhise koolituse ja hindamise uusimaid arenguid ning teha kindlaks peamised väljakutsed, millega tööstus selle lähenemisviisi rakendamisel silmitsi seisab, ning jagada neid 80 osalejaga, kes osalesid seminaril veebis. Tänan kõiki osalejaid, kes olid meiega Dubais ja virtuaalsel platvormil. Olen kindel, et see töötuba, mis on tegevuse uus lehekülg, jätkub ka tulevikus.

GCAA lennutegevuse inspektor Sham Suddin Bin Khalid ütles, et neil oli võimalus mõelda ja rääkida, kuidas oma piloote Emirates'i töötoas kõige paremini lennuohutusega seoses välja õpetada: „Jälgides teabe ja andmete jagamist sidusrühmade, näiteks lennufirmade vahel, lennukitootjad ja koolitusorganisatsioonid on väga inspireeriv kogemus.see juhtus. Loodame, et see dialoog ja koostöö jätkub ka järgmistel aastatel, aidates kaasa visioonile arendada pilootide pädevusi ja suurendada ohutust kogu tööstuses. ta ütles.

Töötoas arutati selliseid teemasid nagu tõenduspõhise hariduse (EBT) ja pädevuspõhise hariduse ja hindamise (CBTA) programmide edukas rakendamine ja levitamine.

Üritus keskendus raskustele, mis tekkisid nende programmide õppekavade loomisel ja haridustöötajate standardite väljatöötamisel, samuti koolitusandmete haldamisel ja kasutamisel.

Üritus on plaanis jätkuda ka tulevikus, et jätkata parimate praktikate jagamist ja pilootide koolituse täiustamist kogu lennundustööstuse jaoks.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar