TCDD värbab 8 rongiorganisatsiooni töötajat

TCDD rongiasutuse töötaja, keda osta
TCDD värbab 8 rongiorganisatsiooni töötajat

TCDD Plant'i peadirektoraadi töökohtadele värvatakse tähtajatuteks töötajateks 8 rongitöötajat. Tööjõuvajadus avaldatakse İŞKURis ajavahemikus 22.11.2022-28.11.2022. Allpool on loetletud küsimused, mida taotleja peaks teadma, nõutavad dokumendid, tervislikud seisundid ja kooliosakonnad.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

ON TEADA

1- Kõik teated tööjõuvajaduse kohta (nõuded, dokumentide kättetoimetamise kuupäev/koht, suulise eksami kuupäev/koht, suulise eksami tulemus) avaldatakse TCDD veebisaidi (tcdd.gov.tr/) teadete jaotises.

2- Väljakuulutamise kuupäeva seisuga ei tohi kandidaadid olla veel 36-aastased.

3- Kandidaadid, kes taotlevad meie tööjõunõuete avaldamist İŞKURis, peavad lõpetama programmi, mis on välja kuulutatud assotsieerunud kraadi tasemel.

4- Taotlejad peavad esitama TCDD Enterprise'i peadirektoraadi personaliosakonnale isiklikult või posti teel järgmised dokumendid TCDD veebisaidil avaldatavate kuupäevade vahel.

Kandidaatide kohta, kes kandideerivad puuduvate dokumentidega või kuulutuses toodud tingimustele mittevastavate kandidaatide kohta koostatakse protokoll ning İŞKURile teatatakse, et nende avaldust ei ole vastu võetud.

5- Kandidaatidelt dokumentide esitajatele korraldatakse suuline eksam. Suuline eksam, TCDD peadirektoraat, personaliosakond, Hacı Bayram Mahallesi Mah. Hipodroom Cad. Nr: 3 Altındağ / ANKARA TCDD veebisaidil avaldatavate kuupäevade vahel.

6- kandidaatide suulisel eksamil eksamikomisjoni liikmete poolt; Nende enesekindlus on 10 punkti, kirjalik suhtlus 10 punkti, suuline suhtlus 10 punkti ja oskus vaatlus-stress-probleemide lahendamisel on 20 punkti 50 punktist oskuste valdkonnas. nende lõpetatud programmi hinnatakse üle 10 punkti ja erialane termin on 1 küsimus, erialast ülesehitusmaterjali hinnatakse 2 küsimuse ja 2 küsimuse esitamisega erialastest tehnilistest ainetest, erialal 50 punkti, kokku 100 punkti. Hindamise tulemusena võetakse 50% eksamikomisjoni liikmete antud keskmisest hindest ja 50% KPSS hindest ning selgitatakse välja eduskoor ja paremusjärjestus. Alustades kõrgeima eduskooriga kandidaadist, määratakse esialgsete ja sama palju asenduskandidaate kui taotletud töötajate arv.

7- Kandidaatidel on kasulik enne kandideerimist näha töökohta, kus nad töötavad.

8- Kandidaadid saavad kandideerida ainult ühele meie väljakuulutatud tööjõuvajadusest.

9- TCDD Enterprise'i peadirektoraadi poolt välja kuulutatud tööjõuvajadusele saavad kandideerida ainult meessoost kandidaadid, kuna töökohad kuuluvad ohtlike ja väga ohtlike töökohtade hulka ning tulenevalt töö iseloomust.

10- Rongide asutamise töötajad, kes tööle võetakse, alluvad tööseadusele nr 4857.

11 - praktikantide katseaeg on 4 kuu ja katseperioodi jooksul ebaõnnestunud tööleping lõpetatakse.

12- Rongide asutamine Töötajad, kes alustavad tööd, töötavad vähemalt 5 aastat ega saa selle aja jooksul üleviimist taotleda. Need, kes on saanud 5 aastat, saavad taotleda üleviimist rongipersonaliga töökohtadele.

13. Rongide asutamine Töötajad, kes hakkavad tööle, saavad töötada 24 tundi ööpäevas vahetustega.

14- Need, kes asusid tööle rongikorralduse töötajana ja kelle tööleping lõpetati tööseaduse nr 7 artikli 4857 teise lõigu kohaselt 25 aasta jooksul ning lahkujad ülesütlemisega; nende haridus, kursus, praktika jne. ½ summast võetakse kompensatsioonina tagasi, arvutades koolitusprogrammi maksumuse koos koolitusprogrammide ajal saadava tasuga.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar