TÜRASAŞ Sakarya piirkondlik töötajate värbamise direktoraat

TURASAS Sakarya piirkondlik esindus
TÜRASAŞ Sakarya piirkondlik töötajate värbamise direktoraat

1 puudega ja 1 endine süüdimõistetu/TMY alaline töötaja värvatakse meie Sakarya piirkondlikku direktoraati allpool nimetatud kutsealadel.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Vastavalt määruse „Avalikesse asutustesse ja organisatsioonidesse töötajate värbamisel kohaldatavate protseduuride ja põhimõtete kohta kohaldatavate protseduuride ja põhimõtete kohta” ning endiste süüdimõistetute või vigastatud isikute värbamisel töötajatena kohaldatavate protseduuride ja põhimõtete määruse sätetele. keda ei peeta terrorismivastases võitluses puudega inimesteks, värbatakse Türgi tööhõiveameti kaudu.

Taotluse nõuetele vastavad kandidaadid 5 päeva jooksul alates kuulutuse avaldamisest Sakarya töö- ja tööhõiveameti provintsi direktoraadile või http://www.iskur.gov.tr kandideeri Interneti-aadressi kaudu.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar