UPS viib Bomi Groupi omandamisprotsessi lõpule

UPS viib Bomi Groupi omandamisprotsessi lõpule
UPS viib Bomi Groupi omandamisprotsessi lõpule

UPS (NYSE: UPS) teatas, et on lõpetanud Bomi Groupi, valdkonna juhtiva rahvusvahelise tervishoiulogistika pakkuja, varem teatatud omandamise. Selle omandamisega lisab ettevõtte tervishoiuüksus UPS Healthcare kontrollitud temperatuuriga rajatised 14 riigis üle Euroopa ja Ladina-Ameerika, sealhulgas Türgis, ning 3.000 kõrgelt kvalifitseeritud töötajat oma UPS-i meeskonda.

Ettevõte hakkab tegutsema uue nime all "Bomi Group, a UPS Company". Bomi Groupi tegevjuht Marco Ruini liitub UPS Healthcare'i juhtmeeskonnaga. UPS Healthcare'i klientidel on nüüd juurdepääs 37 rajatisele 17 riigis ja territooriumil kokku 216 miljoni ruutjalga tervishoiuteenuste osutamise ruumiga, mis vastavad praegustele headele tootmistavadele (cGMP) ja headele turustustavadele (GDP).

Kate Gutmann, UPS Internationali tervishoiu ja tarneahela lahenduste asepresident ja juht, ütles: „UPS Healthcare koos Marco Ruini ja Bomi meeskonnaga tarnivad oma klientidele Euroopas ja Ladina-Ameerikas keerukamaid ja globaalsemalt integreeritud lahendusi. "Meie sünergiline meeskond, tööriistad ja täiustatud rajatised võimaldavad meil laiendada meie üleeuroopalist külmahelate võrgustikku ja pakkuda klientidele järgmise põlvkonna tervishoiu logistikalahendusi."

UPS Healthcare'i meeskond on välja töötanud üksikasjaliku migratsiooniplaani, et toetada jätkuvat ärikasvu, ühendades samal ajal külmahela võimalusi peamiste Euroopa ja Ladina-Ameerika sisenemispunktidega.

UPS Healthcare'i president Wes Wheeler ütles: "Olen kindel, et tänu Bomi Groupi meie võrku pakutavatele võimalustele avab see omandamine uusi teenuseid ja sünergiat Euroopas ja Ladina-Ameerikas. "Kui hakkame oma migratsiooniplaani ellu viima, oleme valmis rakendama sünkroonitud teenuseid."

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar