Izmiri pealinna omavalitsus ostab trammisõidukeid (edatud kuni 23.12.2022)

Izmiri Buyuksehiri omavalitsus ostab trammisõidukeid
Izmiri linnavalitsus ostab trammisõidukeid

Izmiri linnavalitsus ostab trammisõidukeid
İZMİR METROPOLITANI OMAVALITSUSTE RAUDTEESÜSTEEMI OSAKOND

26 trammisõiduki, varuosade ning eritööriistade ja seadmete ostmine Kaupade ostmine toimub riigihangete seaduse nr 4734 § 19 kohaselt avatud pakkumismenetluse teel ning pakkumiste laekumine toimub ainult elektroonilises keskkonnas EKAP kaudu. Täpsemat infot oksjoni kohta leiate altpoolt:
HRN: 2022 / 1105594
1 haldus
a) nimi: IZMIR METROPOLITAN VALLA RAUDESÜSTEEMI OSAKOND
b) Aadress: IZMIRI METROPOLIITA OMAVALDKOND Mimar Sinan Mahallesi 9 Eyluli väljak nr:9/1 Kulturparki interjöör Hall 4 Ruumi nr: 4040 KONAK/IZMIR
c) Telefoni- ja faksinumber: 2322931651 - 2322933625
ç) veebileht, kus pakkumisdokumenti saab e-allkirja abil vaadata ja alla laadida: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Kaupade hankimine
a) Nimi: 26 trammisõiduki, varuosade ning eritööriistade ja -seadmete ost
b) Kvaliteet, tüüp ja kogus:
26 trammisõiduki, 127 varuosade ja 11 eritööriista ja varustuse ost
Üksikasjalik teave on kättesaadav EKAP-i hankedokumendis sisalduvast halduslikust spetsifikatsioonist.
c) valmistamise/tarnimise koht: – Karşıyaka Trammitöökoja hoone: 8291 Sokak No:4 Ataşehir Çiğli/İzmir TÜRGI Kohaletoimetamine raudteel – Konaki trammitöökoja hoone: Şehitler Caddesi No:175 Mersinli/Konak/İzmir TÜRGI Kohaletoimetamine raudteel
ç) Kestus/tarneaeg: Töö kogukestus (tööde alguskuupäevast kuni lõplikule tarnimisele järgneva kogu töö lõpliku vastuvõtmise lõppkuupäevani) on 36 kuud. Selle perioodi jooksul teostatakse kõik lepinguga hõlmatud tööd ning tehakse kogu töö esialgne ja lõplik vastuvõtmine. Tarneprogramm: Alates töö alguskuupäevast: 12 trammi 2. kuul 14 trammi 2. kuul 15 trammi 4. kuul 15 trammi 16. kuul Tootmisalbum, reklaamvideod, mudelid 4 trammi 17. kuul 4 trammi 18. kuul 4 trammisõidukit 18. kuul 127 eset Varuosad 18. kuul 11 ​​eset 19. kuul Varustus ja rajatised 2 trammisõidukit 20. kuul 2 trammisõidukit 21. trammikuu 2. sõiduk 2. kuul Administratsioonil on pärast esimese 3 Trammisõiduki üleandmist võimalik vajadusel teha muudatusi kohaletoimetatavate sõidukite kellaaja ja arvu osas ning teavitada muudatusest Töövõtjat 21 kuud ette. See aga ei muuda kunagi tingimust, et kogu tellimus peab olema tarnitud XNUMX. kuu lõpus alates töö alustamise kuupäevast.
d) Tööle asumise kuupäev: Alguskuupäev on kuupäev, mil administratsioon teeb ettemaksu.

3 Tender
a) Pakkumise (tähtaegne pakkumine) kuupäev ja kellaaeg: 23.12.2022 11:00
b) Pakkumiskomisjoni kohtumispaik (aadress, kus avatakse e-pakkumised): İZMİR METROPOLITAN MUNICIPALITY Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylül Meydani No: 9 / 1Kültürpark İçi Hall 2 Meeting Hall 1-KONAK / İZMİR

Meie veebilehel avaldatud hanketeated on ainult informatiivsed ja ei asenda originaaldokumenti. Originaaldokument kehtib avaldatud dokumentide ja pakkumiste originaaldokumentide erinevuste suhtes.

Günceleme: 15/12/2022 10:36

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar