Trabzoni lennujaama rahvusvahelise ja siseriikliku terminalihoone hanke korraldamine. Tulemus

Trabzoni lennujaama rahvusvahelise ja siseriikliku terminalihoone hanke korraldamine. Tulemus
Trabzoni lennujaama rahvusvahelise ja siseriikliku terminalihoone hanke korraldamine. Tulemus

Trabzoni lennujaama olemasoleva rahvusvahelise terminali korraldamine ja 2 fikseeritud sild-Rotunda hoone ehitamine siseterminali hoone jaoks ja väljuvate reisijate salongi tööpakkumiste korraldamine.

Trabzoni lennujaama olemasoleva rahvusvahelise terminali 2022/1151086 KIK numbriga ja riigilennujaamade peadirektoraadi (DHMI) ostu- ja tarneosakonna lähenemismaksumusega 719.333 2 TL ning kodumaise terminalihoone jaoks 675.000 fikseeritud sild-rotunda hoone ehitamine , ja väljumisreisijate saal Cem Balkan Engineering võitis korraldustöö hanke XNUMX XNUMX TL pakkumisega.

Hanke hõlmab Trabzoni lennujaama olemasoleva rahvusvahelise terminalikorralduse projektitöid ja 2 fikseeritud silla-rotunda hoone ehitamist siseterminali hoone jaoks ja väljuvate reisijate saali korrastamist. Töö kestus on 120 (sada kakskümmend) päeva töö algusest

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar