Allkirjad Beşikdüzü köisraudtee jaoks

Allkirjad Besikduzu köisraudtee jaoks
Allkirjad Beşikdüzü köisraudtee jaoks

Ankaras sõlmiti Beşikdüzü omavalitsuse ja hanke võitnud Selser Company vahel leping Beşikdüzü köisraudtee jaoks, mille hange peeti viimastel päevadel.

Köisraudtee probleem, mis on Beşikdüzü linnaosas kestnud 3,5 aastat, lahendati Beşikdüzü valla korraldatud avatud hankega. Selser Company, kes on Beşikdüzü köisraudtee 24 aastaks liisinud, opereerib ja opereerib köisraudteid Türgi erinevates piirkondades.

LEPING ALLKIRI BEŞİKDÜZÜ TELEFONI KOHTA

Täna kirjutasid Ankaras alla Beşikdüzü köisraudtee 24 aastaks rendile andnud Selser Company ja Beşikdüzü omavalitsuse allkirjad. Pärast allkirjastamistseremooniat teatas ajakirjanduse esindajatele avalduse teinud Beşikdüzü linnapea Ramis Uzun, et nad ei tahtnud kunagi, et see 350 miljoni elanikuga rajatis jääks jõude ja ütles: "Oleme selle probleemiga alati võidelnud. mõistmist alates ametisseastumisest. Pärast tehtud pakkumist sõlmisime täna Ankaras lepingu töövõtjafirmaga. Oluline on, et see ettevõte on köisraudtee kogukonnas olnud aastast 2008 ja on üks Türgi parimaid teadjaid. Loodetavasti on see meie linnaosa ja piirkonna teenistuses 2023. aasta turismihooajal. Olgu see kasulik meie ringkonnale, Trabzonile ja meie piirkonnale.

Allkirjad Besikduzu köisraudtee jaoks

Günceleme: 17/01/2023 10:30

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar