Suurim Hiina jäämurdjalaev alustas teenindust

Genie jäälõhkujatest alustas teenust suurim
Suurim Hiina jäämurdjalaev alustas teenindust

Haixun-156, Hiina esimene suur jäämurdmisfunktsiooniga navigatsioonilaev, alustas täna ametlikult Tianjinis teenistust. Haixun-156-st sai riigi suurim veeväljasurve ja kõrgeim tehisintellektiga navigatsioonilaev.

Laeva, mille kogupikkus on 74,9 meetrit, vormi laius 14,3 meetrit, vormi sügavus 6,2 meetrit ja veeväljasurve ligikaudu 2400 tonni, disainikontseptsioon peegeldas riigi strateegiat Hiina süsinikuemissiooni tipptaseme saavutamisel ja süsiniku neutraliseerimisel. .

On teada, et kodumaise tehnikaga välja töötatud laev nimega Haixun-156 hakkab täitma selliseid ülesandeid nagu rajatiste korrashoid riigi põhjaosas asuvates sadamates ning hädaabiotsing ja -pääste vee peal ning tagab tootmise, energia transpordi ja tarnimise sadamates.

Günceleme: 16/01/2023 14:37

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar