Hulusi Kentmenit mälestatakse tema sünniaastapäeval IETT bussiga

Hulusi Kentmen D mälestati aastapäeval IETT bussiga
Hulusi Kentmenit mälestatakse tema sünniaastapäeval IETT bussiga

Türgi kino "Tontoni onu" Hulusi Kentmenit mälestatakse IETT-bussiga tema 111. sünniaastapäeval. Viidates Kentmeni fotole Rumeli Hisarıs İETT peatuses, oli samast peatusest mööduva bussi välisilme kaetud kunstniku meistri maalidega.

IETT ei ole unustanud meisterkunstnikku Hulusi Kentmenit, kes on oma kinokarjääri jooksul mänginud 278 erinevas filmis ja kellel on tohutu fännibaas 7–77, eriti just isa ja komissari rollides. IETT viis reisijad spetsiaalselt Kentmenile mõeldud bussiga kokku 20. jaanuaril, tema sünnipäeval. Viidates kunstniku fotole İETT peatuses Rumeli Hisarıs, İstinye Dereiçi samast peatusest möödumas – Kabataş Liini / 22 bussi välisilme kujundati ümber ja see alustas teekonda oma sünnipäeval.

Kentmeni fotodega buss jääb teele nädalaks. Istanbullased, İstinye Dereici – Kabataş saab kasutada liini läbivat bussi. IETT jätkab meie riigi kultuuri- ja kunstivaldkonna doyenide mälestamist erinevate üritustega.

Günceleme: 22/01/2023 12:43

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar