Kas 2023. aasta OEF-i eksamikohad on välja kuulutatud? AÖF-i eksamite sisseastumiskohtade dokumentide päringu ekraan

AOF eksam
AÖF eksam

AÖF eksamite sisseastumiskohad on selgunud. Anadolu ülikooli avatud haridusteaduskonna AÖF sügissemestri lõpueksamid toimuvad eksamikeskustes silmast silma 21.-22. Kuna eksamiteni on jäänud vaid paar päeva, küsivad õpilased: "Kas AÖF-i eksamite sisseastumiskohad on välja kuulutatud, millal see välja kuulutatakse?" Oma küsimustele vastuseid otsides tuli Anadolu ülikoolist viimase hetke avaldus. AÖF-i eksami sisseastumisdokument on kandidaatidele avatud. Kuidas saada Anadolu ülikooli AÖF-i eksami sisseastumisdokument?

Millal peetakse AÖF sügissemestri eksamid?

AÖF sügissemestri lõpueksamid toimuvad silmast silma 21.-22.

Kas AÖF-i eksamite sisseastumiskohad on välja kuulutatud?

AÖF sügissemestri lõpueksamite sisseastumisdokumendid on juurdepääsetavad. Saate printida oma eksami sisselogimisandmed oma õpilaste automatiseerimise lehelt. AÖF-i eksamite sisseastumisdokumentide päringu ekraan KLIKI SIIA.

Anadolu ülikooli OEF-i eksamite ajakava 2023

Sügisperioodi lõpueksam: 21. - 22. jaanuar 2023

Kevadperioodi vaheeksam: 15.–16. aprill 2023

Kevadperioodi lõpueksam: 27.–28. mai 2023

Suvekooli eksam: August 19 2023

Mis on AÖF läbitud hinne?

Lõpueksamid, mida nimetatakse ka lõpueksamiteks, mõjutavad kursuse lõpu keskmist 70%. Kuna Anadolu ülikooli avatud haridusteaduskonnas jumestus- ega meigieksameid ei toimu, mõjutavad lõpueksamid suuremat osa hinnete keskmisest.

AÖF-i eksamitel esitatakse igalt kursuselt 20 küsimust, mille eest kandidaadid vastutavad. AÖF kursuse läbimise hindeks määrati 35.

Günceleme: 16/01/2023 12:54

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar