Töötab Keçiöreni pere tervise- ja kultuurikeskuses. Jätkake täisgaasiga

Töötab Kecioreni pere tervise- ja kultuurikeskuses Jätka täisgaasiga
Töötab Keçiöreni pere tervise- ja kultuurikeskuses. Jätkake täisgaasiga

Ataparki peretervise ja 112 erakorralise meditsiini keskus, mille ehitas Keçiöreni omavalitsus Ataparki piirkonda, ning kultuurikeskus, kus asuvad lasteaed ja raamatukogu, jätkavad tegevust aeglustamata. Keskuse, mille vundamendi pani Keçiöreni linnapea Turgut Altınok, jäme ehitustööd loodetakse lühikese aja jooksul lõpule viia ning seda kasutatakse tervishoiu- ja haridustegevuseks.

Keçiöreni linnapea Turgut Altınok, kes väitis, et nad on alates 1994. aastal ametisse asumisest teinud palju investeeringuid tervishoiu ja hariduse toetamiseks, ütles: "Omavalitsus, kes ehitas 180 voodikohaga haigla ja andis selle tervishoiuministeeriumile üle, on Keçiören omavalitsus. Sellist teenust ei paku ükski teine ​​linnaosa omavalitsus. Selles mõttes on omavalitsus, mis investeerib kõige rohkem tervisesse, Keçiöreni vald. Tervis on meie jaoks hädavajalik. Varem tõime tervishoiuteenuseid kodumaale oma naabruskonda rajatud tervisekeskustega ning nüüd pakume sama teenust oma pere tervisekeskuse ja 112 erakorralise meditsiini keskusega. Meie parameedikud teenivad siin mugavas piirkonnas, mugavalt minihaigla mugavuses. Samas hakkab siia asuma ka meie raamatukogu ja lasteaed. Jätkame oma lastesse ja noortesse investeerimist, mis on meie prioriteet. ütles.

Günceleme: 24/01/2023 16:57

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar