Mõnede ministeeriumide ja asutuste uued töötajad: 10 tuhat politseisse

Uute töötajate värbamine teatud ministeeriumidesse ja institutsioonidesse
Mõnedele ministeeriumidele ja asutustele uued töötajad 10 tuhat politseisse

Mõnele ministeeriumile ja asutusele avati 10 tuhat 24 uut ametikohta. Presidendi dekreediga avatud ametikohtadest 10 tuhat 4 määrati julgeoleku peadirektoraadile. Tööstus- ja tehnoloogiaministeeriumisse määrati 1 ja Elamuarendusametisse 19 uut töötajat.

Presidendi dekreediga loodi mõne ministeeriumi ja asutuse jaoks 10 tuhat 24 töötajat.

Ametlikes Teadaannetes avaldati “Presidendi dekreet teatud avalike asutuste ja organisatsioonide personali loomise kohta”.

Vastavalt AKP esimehe ja presidendi Recep Tayyip Erdoğani, 1 narkokuritegude vastase võitluse juhi, 3 narkokuritegude vastase võitluse asejuhi ja 1000 politseiniku allkirjaga avaldatud dekreedile julgeoleku peadirektoraadi keskorganisatsioonile, 9000 politseinikule. Julgeoleku peadirektoraadi provintsiorganisatsioon, Tööstus- ja Tehnikaministeeriumi keskorganisatsioon.Masselamumajanduse halduse keskorganisatsiooniks loodi 1 harujuht, 3 osakonnajuhatajat ja 16 harujuhti.

Ametlik Väljaanne avaldas ka "Presidendi dekreedi, millega muudetakse presidendi määrust eesistumise korralduse kohta".

Vastavalt president Erdoğani allkirjaga avaldatud dekreedile on pärast presidendi organisatsiooni käsitleva presidendi dekreedi nr 1 artikli 282 esimeses lõigus fraasi "rakendamiseks" "Raamatukogu kasutajatele suupistete, näiteks toitude ja jookide pakkumine". ministeeriumi poolt sobivaks peetud raamatukogudes. ” on lisatud.

Günceleme: 29/01/2023 11:19

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*