Keçiöreni lõbustus- ja aerobaatikarada sai uueks noorte aadressiks

Kecioreni vaba aja veetmise ja aerobaatikarada sai noorte uueks aadressiks
Keçiöreni lõbustus- ja aerobaatikarada sai uueks noorte aadressiks

Rula- ja uisurada Keçiören Aliya İzzet Begovici pargis on jätkuvalt adrenaliinipunktiks paljudest Ankara piirkondadest pärit noortele. Pealinnas tulvavad noored rajale üle hooajaliste normide õhutemperatuuridega ning harrastussportlased pakuvad lõbusate ja akrobaatiliste showdega ümbruskonnale vaatemänge.

Keçiöreni linnapea Turgut Altınok, kes ütles, et Keçiörenis ehitatud tööd muudavad linnaosa noorte jaoks tõmbekeskuseks, ütles: "Me suurendame oma linnas sotsiaalse tugevdamise piirkondade arvu, kus meie lapsed ja noored saavad meeldivalt aega veeta. . Tegime oma vaibaplatsid tasuta. Kui olime lapsed, käisime Kuğulu pargis või noortepargis, sest Keçiörenis polnud kohta, mida külastada. Kuid päev saabus, meist sai Keçiöreni teenijad ning loodud rajatiste, parkide, spordikomplekside ja sotsiaalrajatiste abil võimaldasime meie noortel veeta mõnusamalt aega ilma piirkonnast lahkumata. Jätkame oma noorte teenindamist enam kui 40 spordirajatise abil, mille oleme oma ringkonda toonud. ütles.

Günceleme: 24/01/2023 17:01

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar