Volkan Atlas esitles oma teist singlit

Volkan Atlas esitles oma teist singlit Begeniye'le
Volkan Atlas esitles oma teist singlit

Varasest noorusest peale muusikahuviline Volkan Atlas, kes on Izmiri apteegitööstuses üks tuntumaid nimesid, esitles muusikasõpradele oma teist singlit Hükmen Galip.

Teie tööd türgi slow pop stiilis YouTube ja teistel digitaalsetel muusikaplatvormidel, ütles Atlas, et laul räägib purunenud armastusloo.

Volkan Atlas teatas, et Hükmen Galipi, kelle sõnad ja muusika kuulub İzmiri hambaarstile Serdar Devrim Erkmenile, klipi ja arranžeeringu esitas Korat Eriş plaadifirmaga Ramp Music ning klipp on filmitud Alsancakis.

Märkides, et muusika on tema kirg, nentis Volkan Atlas, et kääris pärast positiivseid reaktsioone oma esimesele teosele Love Crimes käised paremuse poole üles ja pingutas rohkem nii interpretatsiooni kui musikaalsuse nimel. Nentides, et ükski pingutus ei jää tasumata, rõhutas artist, et teine ​​singlilugu Hükmen Galip pälvis suure tunnustuse, jõudis suure publikuni ning vaatamata teise singli, Hükmen Galipi, ilmumisele publikut kogunes.

Teatades, et on aastaid amatöörina muusika vastu huvi tundnud ja sõbralikel kooslustel laulnud, ütles Volkan Atlas, et jätkas oma muusikateed hambaarstide Serdar Devrim Erkmeni ja Korat Erişi olulisel toel.

Avaldades, et jätkab laulutundide võtmist ja repertuaariõpingud jätkuvad, lisas Atlas, et nad on alustanud tööd ka suvekuudeks mõeldud liigutava teose kallal.

Günceleme: 20/01/2023 10:32

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar