AFAD värbab 7 katastroofi- ja hädaolukordade juhtimise audiitorit

AFAD värbab suulise eksamiga abispetsialisti
AFAD

Siseministeeriumi katastroofide ja hädaolukordade lahendamise eesistujariigist: 5902 (seitse) katastroofi- ja hädaolukordade lahendamise juhendajat värvatakse sisseastumiseksami (suulise) eksami alusel vastavalt seaduse nr 8 (mõned katastroofi käsitlevad eeskirjad) ajutisele artiklile 7 ja hädaolukordade juhtimise eesistujariik.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

TAOTLUSE TINGIMUSED
Seisuga 30.11.2022, mil seaduse artikkel jõustus, on kõige enam, sealhulgas inspektori, audiitori, inspektori ja kontrolöri ametikohal assistentidena või praktikantidena viibitud perioodid, läbinud riigihalduse kutseeksami. üldeelarve ja erieelarve ulatuses, pärast teatud koolitusprogrammi läbimist ja sooritanud tasemeeksami.

TAOTLUSVORM, KOHT JA Aeg
1. Kandidaadid saavad 20. veebruaril 2023 kella 10 ja kella 00 vahel esitada oma avaldused katastroofide ja hädaolukordade juhtimise eesistumise/karjäärivärava-avalikku värbamis- või karjääriväravale (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) e-valitsuse kaudu. 24. veebruaril 2023. nad teevad seda elektrooniliselt aadressi kaudu.

2. Karjäärivärava kaudu mitte kandideerivate kandidaatide sooviavaldusi ei arvestata.

3. Pärast taotlemise tähtaega ei muudeta taotleja taotlusteavet ühelgi põhjusel.

4. Kandidaat ise vastutab selle eest, et kandideerimisprotsess oleks veatu, terviklik ja kuulutuses märgitud küsimustega kooskõlas.

5. Pärast kandideerimisprotsessi lõppu peaksid kandidaadid kontrollima, kas nende taotlus on täidetud, kuval "Minu taotlused".

Günceleme: 19/01/2023 11:02

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar