Ajakirjanduse liikmed uurisid Konyasse tehtud investeeringuid

Ajakirjanduse liikmed uurisid Konyasse tehtud investeeringuid
Ajakirjanduse liikmed uurisid Konyasse tehtud investeeringuid

Konya suurlinna linnapea Uğur İbrahim Altay külastas koos ajakirjanduse esindajatega Abdülhamid Hani tänavat, Akyokuşi paviljoni, Konya Wood A.Ş puukooli ja Nation's Gardeni. Linnapea Altay nendib, et Beyhekimi tänavat ja Merami meditsiiniteaduskonna haiglat ühendav Abdülhamid Han tänav on linnaliikluses oluline punkt, ütles linnapea Altay, et 14,5 kilomeetri pikkuse vahemaa saab läbida umbes 10 minutiga. Teatades, et Akyokuşi paviljon, mis aitab oma arhitektuuriga kaasa Konya siluetile, ja paviljonikorraldus Akyokusis jätkuvad, rõhutas linnapea Altay, et Akyokuşist saab koht, kuhu Konya sagedased külalised tehtud töödega taas tulevad. Linnapea Altay märkis, et Konya Nation's Garden, mille maa kinkis suurlinna omavalitsus, on uus 108 tuhande ruutmeetri suurune haljasala linna südames rahvusraamatukogu, jalutusteede, spordiväljakute, restorani ja kohvikuga.

President Altay, kes esmakordselt uuris äsja avatud sultan Abdulhamid Hani tänavat, ütles, et Abdülhamid Hani tänav, mis on 14,5 kilomeetri pikkune ja millel on kolm sõidurada ning kolm rada, mis ühendavad Beyhekimi tänavat ja Merami meditsiiniteaduskonna haiglat, moodustab uue peaarteri.

14,5 KM KAUGUSE LEIAB 10 MINUTIS

Linnapea Altay ütles, et Abdülhamid Hani tänav on linnaliikluses oluline punkt: "Me asume ühel suurimal tänaval, mis on nii kaua ühe hooga ehitatud. Metropolide ja metropolide olulisim probleem on liiklus. Liikluses on inimestel tõsiseid probleeme, eriti hommikul ja õhtul, et ühest kohast teise jõuda. Meie linnas on vastupidine liiklustihedus, eriti Merami piirkonnas Seljuki poole hommiku- ja õhtutundidel. Nagu näete, on Abdülhamid Han tänav, mille avasime Istanbuli ringtee leevendamiseks, muutunud tihedalt kasutatavaks tänavaks. Siin jätkame signalisatsioonitöödega seotud toiminguid. Eriti Merami meditsiiniteaduskonna haigla piirkonnas, uute parklate puhul, mida oleme rajanud ja teeme, selle piirkonna reljeefiga, eriti hommikutundidel Meramist Selçuklusse; Õhtul tagasiteed alustanud kodanike jaoks on loodud uus transporditelg. ta ütles.

Altay ütles, et katsete tulemusel saab 14,5-kilomeetrise vahemaa läbida umbes 10 minutiga: „Kasu on saavutatud nii ringtee tiheduse vähendamisega kui ka ehitustegevuse kiirendamisega selles piirkonnas. Teisest küljest viidi siin läbi olulisi uuringuid Keçili kanali parandamise kohta. See koht läks maksma umbes 300 miljonit liiri. ütles.

LINNALIIKLUS LÕDVENDATAKSE UUTE TÄNAVATEGA

Märkides, et tööd jätkuvad uute linnaliiklust kergendavate tänavate avamiseks, jätkas linnapea Altay järgmiselt: „Praegu teeme Necmettin Erbakani tänaval tõsist sundvõõrandustööd. Sel puhul kerkis esile uus telg, mis ühendab Fatih Caddesi Meram Yeniyoliga ja sealt edasi Tšetšeeni avenüüga. Samuti teeme tõsist uuringut Alparslan Türkeş tänaval. Jätkame uute telgede tootmist, mis ühendavad Gaza tänava Karamani tänavaga. Loodan, et meie äsja avatud tänavad, eriti Abdülhamid Hani tänav, on meie linnale kasulikud. Jätkame tööd Konya liiklusvoo reguleerimisega. Nüüd on hange välja kuulutatud kahele uuele vahetuspunktile. Loodetavasti plaanime neile võimalikult kiiresti aluse panna. Seega soovime oma lubadused täita 2023. aasta lõpuks. Tahaksin tänada kõiki oma sõpru, kes panustasid."

AKYOKUŞ KASRI ANNAB KAASA KONYA SILUETTI

Akyokuşi paviljonis, mis on õppereisi teine ​​peatus, hindas linnapea Altay: „Meil on siin kaks olulist ülesannet. Esiteks; Minu selja taga Akyokussi paviljoni ehitus. Pakume restoraniteenust, kus serveeritakse Konya köögi haruldasi tooteid, suletud pindalaga kokku 12 tuhat ruutmeetrit. Lisaks ehitatakse kohta, kus asub meie vana piirkond, kus tegutseme Kafemi kaubamärgi all, rajatis koos kohvikuga. See on Konya kõige domineerivam piirkond. Kui see oma arhitektuuriga paviljoni meenutav projekt valmib, on meie eesmärk anda oluline panus Konya siluetti. Loodame selle koha aprilli lõpus valmis saada ja kodanike teenistusse seada, eriti kevadkuudel. Seega muutub Akyokuş kohaks, kuhu Konya elanikud sageli tulevad. kasutas fraase.

„AKYOKUŞ’st saab KONYA ÜKS TÄHTSAMAID tõmbekeskusi”

Rõhutades, et nad teevad märkimisväärseid jõupingutusi Konya gastronoomia edendamiseks, ütles linnapea Altay: "Avame selleks uusi restorane, muutes samas oma olemasoleva äri siin Konyale sobivaks. Ehitatakse laste mänguväljakute ja parklate kompleks, kus saame oma kodanikke teenindada suurte koosolekute pidamiseks. Meie teine ​​lavastus on Akyokuş mantlite paigutus. Umbes 20 tuhande ruutmeetrisest jalutusrajast ja 2 tuhande ruutmeetrisest sisepinnast koosneva hoone ja rajatised plaanime avada oma kodanike teenistuses loodetavasti 2023. aasta lõpuks. Seega saab Akyokuşist Konya üks olulisemaid tõmbekeskusi. tegi oma avaldused.

KONYA AGAC INC. MÜÜGIKESKUSES OLEVAD TOOTED MUUDAVAD LINNA KAUNIKS

president Altay, kes teenib 14 tuhande ruutmeetri suurusel alal Beyşehiri ringteel; Konya Agac A.Ş., mis hõlmab maastikutaimi, hooajalisi lilli ja sertifitseeritud puuviljaistikuid, linnamööblit ja aiamaterjale. Ta vaatas müügikeskuse üle. Linnapea Altay ütles, et ühelt poolt kaunistavad nad linna, teisalt tahavad nad tagada kodanikele juurdepääsu kvalifitseeritud istikutele ja istikutele, et linna kaunistada, ütles linnapea Altay: "Suurlinna omavalitsusel on väga tõsine olukord. teadmisi maastikust. Seal on tõsine lasteaiapiirkond, me kasutasime seda parimal viisil Sultan Abdulhamid Han tänaval. Ağaç A.Ş., mis kuulub XNUMX% meie vallale, müüme tooteid mõistliku hinnaga vastavalt standarditele, mida meie kodanikud vajavad oma aedade korraldamiseks. Meie kodanikud saavad siin kõik oma puudused parandada. Lisaks tegelevad meie sõbrad viljapuude kallal. Kevadel on neil võimalik see hankida.» ta ütles.

INVESTEERIMISREISI VIIMANE PEATUS oli RAHVUSAAED

President Altay tegi koos ajakirjanduse esindajatega uurimisi Nation's Gardenis, mis viimaks viidi linna vana staadioni alale. Linnapea Altay ütles: "Meie suurlinna omavalitsus andis selle piirkonna maa üle TOKİile ja need kaunid rajatised ehitas TOKİ. Tahaksin tänada meie keskkonna- ja linnastamisministrit hr Murat Kurumit ja TOKİ presidenti Ömer Bulut. ütles.

"MEIL ON UUS 108 TUHANDAT RUUTMEETRIT ROHEALA LINNASÜDAMES"

President Altay, kes jagas, et Nation's Garden on praegu Konyas üks enim kasutatavaid pargialasid, ütles: "Oleme saanud linna südames uue 108 tuhande ruutmeetri suuruse haljasala, kus asub rahvusraamatukogu. asub, restoran ja kohvik, jalutusrajad ja spordiväljakud. Tegelikult on see miljardeid liire väärt maa, kuid see on muutunud uueks tõmbepiirkonnaks eelkõige meie noorte ja laste jaoks, kuna see on avatud meie kodanikele. Samal ajal jätkub siin hoogsalt Konya Ulu mošee ehitus. Loodetavasti veebruari lõpuks on meil plaanis raudbetoon valmis saada ja kupli betoon valada. Seega asume piirkonnas, mis hakkab meie linna teenindama tervikliku kompleksina. Oleme Konya uues tõmbekeskuses, kus meie kaaslinlased saavad istuda ümber järve, kuulata veekioskites veekohinat ja nautida Konya köögi parimaid maitseid. Nagu teate, avati see koht meie presidendi kollektiivsel avamistseremoonial ja esitleti meie kodanike teenistusse. Kevadiste hooajaliste lilledega muutub see koht peaaegu linna uueks vaatamisväärsuseks. Olgu meie Konya rahva aed meie linnale kasulik." kasutatud lauseid.

Günceleme: 24/01/2023 15:56

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar