Akdagi suusakeskus ootab hooaega

Akdagi suusakeskus ootab hooaega
Akdagi suusakeskus ootab hooaega

Samsun Metropolitan Municipality lõpetas Ladik Akdağ suusakeskuses, kus adrenaliinihuvilised näitavad üles suurt huvi talveturismi vastu, tõstuki hooldustööd ja tegi selle hooajaks valmis. 1900 meetri pikkune haljastusega tõstuk ootab suusasõpru ootuspärase lumesajuga.

Turismiinvesteeringud jätkuvad Samsunis, mis võõrustab 4-hooaega turismi oma randade, spaade, termaalrajatiste, platoode, järvede, koskede, looduslike ja kultuuriliste objektidega. Samsuni linnavalitsus, mis võttis rajatise, suusaraja ja tõstuki oktoobris hooldusesse Akdaği suusakeskuses, mis on Musta mere piirkonna üks olulisi talviseid turismiaadresse, lõpetas oma tööd ja valmistas selle hooajaks valmis.

AJAKAVA MODERNISEERITUD

Masinate tarne- ja remondiosakonna poolt oktoobris algatatud moderniseerimistööde käigus demonteeriti kõik mehaanilised süsteemid ja osad ning tõstukile tehti terviklik hooldus ja remont. Uuringus, kus raudbastionid demonteeriti ja katsetati, kas need on katki või mõranenud, olid rullkummid 16 postil, 230 rullpuksid, võllid ja kuulid, 460 sõidujaama hooratta laagrit, 74 filketisüsteemi, sõidupiduriklotsid. ja velgede rehvid vahetatud originaalide vastu. Tehti postide telgede reguleerimine. Ükshaaval kontrolliti päästemootoreid, rihmaratta rihma ja arvutiriistvarasüsteeme.

TÖÖ TÄITMISEKS

Samsuni suurlinnavalitsus, mis peab tõstuki kaasajastamist väga tähtsaks, lõpetas teelaiendus-, haljastus- ja rajahooldustööd ning viis suusakeskuse hooaega. Akdagi suusakeskus, mis asub Samsunist 80 km ja Ladiki linnaosast 7 km kaugusel, ootab sel hooajal kodu- ja välisturiste.

TEHNILISED OSAD UUENDATUD

Samsuni suurlinna omavalitsuse masinavarustuse ja remondiosakonna juhataja Savaş Kaygusuz ütles moderniseeritud tooltõstuki sõidueksameid uurides: „Oleme lõpetanud 3-kuulise hooldus- ja remondiprotsessi kõigis meie mehaanilistes süsteemides, sealhulgas tõstukis. Meie president Mustafa Demiri juhiste kohaselt oli meil ulatuslik moderniseerimisperiood. Oleme tegutsenud väga tundlikult, et rajatis saaks mitte ainult talvel, vaid ka suvel teenindada turiste, kes soovivad murusuusatamisega tegeleda.

Günceleme: 22/01/2023 13:48

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar