BTSO toidusektori esindajad Las Vegases

BTS-i toiduainetööstuse esindajad Las Vegases
BTSO toidusektori esindajad Las Vegases

Bursa Kaubandus- ja Tööstuskoja (BTSO) projektid, mis on kooskõlas Türgi ekspordile suunatud arengueesmärkidega, jätkuvad täie hooga. 2-liikmeline delegatsioon osales Las Vegases toimunud messil Winter 70 Fancy Food Show 2023 erineva UR-GE projekti raames, mis toimusid koja poolt ministeeriumi toel ellu viidud toidusektoris, töödeldud ja külmutatud. kaubandusest.

Bursa toiduainetööstuse esindajad said maailma ühel suurimal turul USA-s toimunud messil uusi kaubandussidemeid otsides lähemalt uurida riigis valitsevaid tarbimisharjumusi ja sektori muutumist. Kõik tööstusharu sidusrühmad üle kogu maailma tõi mess kokku BTSO juhatuse liikmed Haşim Kılıçi ja Hakan Batmazi, assamblee asespiikri Murat Bayiziti ja toidunõukogu esimehe Burhan Sayılgani, samuti külmutatud ja töödeldud. Osalesid tema loodud kahe erineva UR-GE projekti liikmed.

BTS-i toiduainetööstuse esindajad Las Vegases

"Meie ettevõtted saavutavad märkimisväärset kasumit"

BTSO juhatuse liige Hakan Batmaz ütles, et mess on üks tähtsamaid valdkonna kohtumisi maailmas. Batmaz ütles: „Fancy Food Show on meie jaoks väga oluline organisatsioon, et uurida põhjalikult riikide tarbimisharjumusi ja seda, kuidas kujunevad turutingimused toiduainetööstuses, eriti sellisel hiiglaslikul turul nagu USA. Usun, et meie liikmed on saavutanud märkimisväärset kasu messi pakutavate võimaluste ja turutingimuste osas. BTSO-na jätkame kõigi strateegiliste sektorite, eriti toiduainete toomist UR-GE projektidega maailmaturgudele. ütles.

"Tarbijaharjumused määravad turutingimused"

BTSO assamblee aseesimees Murat Bayizit tõi välja, et messidel on suur tähtsus sihtriikide tarbimisharjumuste väljaselgitamisel ning tootmispiirkondade määramisel vajaduste analüüsi tegemisega. Bayizit ütles, et USA on üks aktiivsemaid turge maailmas, eriti jaemüügi poolel, "Sellel turul on ka oma dünaamika. Nii nagu Türgi tarbijate nõutud pakendid, sildid ja esitlusstiilid on erinevad, on ka USA-s erinev süsteem. Sellel messil on väga erinev tootevalik alates toodete siltidest kuni logodeni. ütles. Öeldes, et nad osalesid messil 70-liikmelise Bursa delegatsiooniga, jätkas Murat Bayizit järgmiselt: „See üritus, mille BTSO-na korraldasime, on vaid üks töödest, mida oleme teinud sektori ekspordi suurendamiseks. Mittetariifsed tõkked maailmaturule tööstuse nimel ja valuutaga seotud probleemid, mis minu arvates on ajutised, mõjutavad negatiivselt meie ettevõtete konkurentsivõimet. Sektori nimel tehtavat tööd näeme aga maratonina. Jätkame oma jõupingutusi, et luua sektoris rohkem ekspordieesmärke ja intellektuaalset akumulatsiooni.

"Meie tootmisvõimsus on kõrge"

BTSO assamblee liige Burhan Sayılgan ütles, et nad osalesid messil kahe töödeldud ja külmutatud aladel tegutseva UR-GE projekti raames. Burhan Sayılgan tõdes, et sektori esindajad ootasid messi põnevusega ning ütles: „Korraldatakse laata, kus esikohal on eriti suupistetooted. Riigid, kellega me konkureerime, on siin oma kaubamärgiga toodetega. Rohkem kui 80 protsenti Türgis valmistatud toodetest on kaubamärgiga. Kui selliseid messe korraldatakse lähiaastatel riikliku osaluse tasemel, tõuseb meie ettevõtete efektiivsus veelgi. Meie UR-GE liikmed suudavad neid tooteid palju paremaks muuta. ta ütles.

"On positiivseid arenguid"

BTSO UR-GE liige ja toiduinseneride Bursa filiaali juht Serkan Durmuş ütles, et neil oli messil oma ettevõtete nimel väga edukaid kohtumisi. Durmuş ütles, et nad võtsid ühendust ligi 15 toiduainetööstuses kastmeid tootva ettevõttega ja said oma kohtumistel positiivseid tulemusi, ütles Durmuş: „Jätkame tööd uute ärisidemete kallal. Osalesime piirkondlikul ja kvaliteetsel messi korraldamisel. Tahaksin tänada BTSO-d ja meie kaubandusministeeriumi, et võimaldasid meil nii tähtsal messil osaleda. kasutas fraase.

BTSO UR-GE liige Yüksel Aktaş ütles, et messid on väga tõhusad platvormid ettevõtete arendamiseks. Kinnitades, et nad jätkavad oma jõupingutusi, et osaleda kõikidel selles sektoris peetavatel messidel, ütles Aktaş: „Me jätkame usinat tööd oma riigi eksporditeel. Sellel USA-s Las Vegases peetud messil uurisin põhjalikult meie tööstuse globaalseid muutusi. Saadud teabe valguses oleme rahvusvahelistel turgudel palju tõhusamal positsioonil. ütles.

Günceleme: 23/01/2023 14:25

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar