Mess Comvex 2023 avab uksed mais

Comvexi mess avab uksed mais
Mess Comvex 2023 avab uksed mais

Valdkonna juhtiv tarbesõidukite mess COMVEX'23 toimub Moskvas 23.–26. mail. Mess hõlmab selliseid valdkondi nagu tarbesõidukid, transpordi- ja kaubavagunid, haagised ja poolhaagised, kauba- ja reisisõidukid, kerged tarbesõidukid, telemaatika, IT arenduslahendused.

23.-23. mail toimub Moskvas laialdase osavõtuga mess COMVEX'26, mis on tarbesõidukite, transpordi- ja kaubavagunite, haagiste ja poolhaagiste, kauba- ja sõiduautode ning kergete tarbesõidukite sektorite rahvusvaheline kohtumispaik.

Mess toimub Moskva mainekaimal messiväljakul Crocus Expo. Väidetavalt on messil juba suur osavõtt.

Juba osalenud kaubamärgid on järgmised: AZ URAL, КАМАZ, MAZ, Emporiatyres, Rusman Avangard, AMT HB, FAW, Chaika-NN, Dong Feng Trucks, Yutong, Teboil, Lukoil, Foton, Rosneft, KZAA, Dayun, BAT , SK- ob, Grunwald, Shandqiu TSVM Co, Alfaskan, GK STT, Sollers, Devon, KDM, RNGI, Neftesintes, TONAR, piirkond 45, Tissan, Nitauto, Avtokama Gidroremservis

Külastaja profiil

FUARA pakub seadmeid ja teenuseid autopargi ja protsesside juhtimise tõhustamiseks, sealhulgas tarbesõidukite tootjatele, tarbesõidukite omanikele ja operaatoritele, sõidukite keretootjatele ja hooldusteenustele, IT-tehnoloogiatele, sealhulgas veoautodele, bussidele, reisibussidele, väikestele tarbesõidukitele ja haagistele. Messile oodatakse külastajatena fookusettevõtteid, varuosade tootjaid ja tarnijaid, müügi- ja teenindustoele spetsialiseerunud volitatud edasimüüjaid, sõltumatuid teenindusettevõtteid ning leevendus-, kindlustus- ja finantseerimisfirmade esindajaid.

COMVEX'23 toimub samaaegselt Vene Föderatsioonis ja Sõltumatute Riikide Ühenduse suurima ehitusmasinate ja -tehnoloogia messiga CTT Expo ja CTO Expo International Automotive Spare Parts and Accessories Fair.

Nende kolme messi sünergia eesmärk on pakkuda uuenduslikke lahendusi, tõotades olla suurim tõmbekeskus ehitus- ja ehitusmasinate, veo- ja sõiduautode, autovaruosade ja -tarvikute tootjatele ning tehnoloogia arendajatele.

Kolmele messile oodatakse üle 64.000 eksponendi ja enam kui 500 30.000 külastajat kokku XNUMX XNUMX ruutmeetri suurusel näitusepinnal.

COMVEX'23 kohta ütles messi Türgi ametliku esindaja Taneva Fuarcılıki asutajapartner Burak Tarkan Baydar, et Türgil ja Venemaal on traditsiooniliselt väga tugevad majandussidemed.

Teatades, et Türgi ettevõtetel on Moskvas peetava messi vastu suur huvi, ütles Baydar: „Arvame, et COVEX'23 messiga kahe riigi vaheline majanduslik maht laieneb ja suureneb. Venemaa on väga suur turg ja me usume, et Türgi ettevõtted peaksid sellel turul olema.

Günceleme: 24/01/2023 15:02

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar