Hiina akutoitel vedur alustab Tais ekspeditsioone

Genie akutoitel vedur alustas Tais ekspeditsioone
Hiina akutoitel vedur alustab Tais ekspeditsioone

Hiina raudteeveeremi korporatsioon (CRRC) Dalian Co. Ltd, esimene akutoitel vedur pandi Bangkokis tööle kolmapäeval (11. jaanuaril). Seda tüüpi vedurid aitavad Tail vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid ja parandada raudteeteenuseid.

Vedurit testiti edukalt Tai osariigi raudteejaamas Bangkokis Bang Sue Grandi jaamas. Tai transpordiminister kiitis katsetseremoonial esinedes oma riigi koostööd Hiinaga raudtee vallas ning tõi välja, et selles kontekstis läbiviidud katse on oluline edasiarendus akuvedurite vallas.

Kõnealune vedur töötati välja koostöös CRRC Dalianiga Hiinast ja Energy Absolute Public Company Limitediga (EA) Taist. Sellega seoses nentis EA tegevjuht, et akuenergial töötav ja Hiinas maailma kõige arenenuma tehnoloogiaga toodetud vedur vastab Tai nõuetele nii kulude vähendamise, energiasäästu kui ka heitgaaside vähendamise osas.

CRRC Daliani teatel projekteeris ja valmistas selle akutoitel veduri Hiina, võttes arvesse Tai esialgseid tingimusi reisijate- ja kaubaveoks. Kuueteljeline vedur suudab vedada 2-tonnist kaubarongi 500 kilomeetrit tunnis või tuhandetonnist reisirongi 70 kilomeetrit tunnis.

Günceleme: 13/01/2023 15:14

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar