Kruiisiliiklus Ordus

Kruiisimobiilsus sõjaväes
Kruiisiliiklus Ordus

Ordu pealinna vallavanem dr. Unye sadam, mida suurendati kaide arvu ja sügavuse suurendamise ning suure tonnaažiga laevade sissesõiduks sobivaks muutmise teel, võõrustas Mehmet Hilmi Güleri eestvedamisel 1,5 kuu jooksul 3 kruiisireisiga ligikaudu 2 tuhat reisijat.

Unye sadamast, mis on alates 19. detsembrist 2022 võõrustanud 3 kruiisilaeva, on saanud Ordu värav maailma. Ordu pealinna linnapea dr. Mehmet Hilmi Güler ütles, et aprillist tulevad turistid jäävad Ordusse 2 päevaks ja tutvuvad linna iludega. President Güler andis ka rõõmusõnumi, et Ünye sadamas tehtud sarnased tööd viiakse ellu ka Altınordus.

TULI UMBES 2 TURISTI

Kruiisiturism, mis oli Ordus esimene, avaldas piirkonnas suurt mõju, eriti Ordus. Unye sadam, mis on alates 19. detsembrist 2022 võõrustanud 3 kruiisilaevaga ligikaudu 2 tuhat turisti, on muutunud Ordu väravaks maailma.

Turistidel, kes külastasid ka Ordu ajaloolisi ja looduslikke paiku, oli võimalus näha paljusid punkte nagu Yason, Hoynat ja Boztepe.

SISSEULUVAD TURISTID JÄÄvad NÜÜD 2 PÄEVA

Ordu pealinna vallavanem dr. Ka Mehmet Hilmi Güler ütles, et aprillist tulevad kruiisilaevad jäävad linna 2 päevaks.

President Güler ütles: „Aprillis algavate uute lendudega saabuvad turistid jäävad ööbima. Seal on isegi 2-päevased viibimisprogrammid. Seega näevad nad meie kultuuri, turismi ja külalislahkust mitte ainult päevasel ajal, vaid ka ööbides. Seega avame uue lehe. Sellest saab hea perioodi algus,” sõnas ta.

SAMASUGUNE TÖÖ TEHA ALTINORDUS

President Güleri algatusel viiakse sarnased uuringud läbi ka Altınordus. Vastavalt sellele pikendatakse olemasolevat muuli pikkust, mis on 90 meetrit, 140 meetri võrra 230 meetrini. 7,5 meetrini suurendatakse ka veesügavust, mis muuli kaugeimas punktis on 10 meetrit. Kruiisilaevad ei lähe läbi ilma peatumata Altınordu muuli juures, kus asuvad erinevad üksused, näiteks toll.

Günceleme: 31/01/2023 16:21

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*