Fondide peadirektoraat 2 töötaja värbamiseks

Sihtasutuste peadirektoraat
Sihtasutuste peadirektoraat

Türgi tööhõiveameti (İŞKUR) kaudu värvatakse tööseaduse nr 4857 raames töötajaid "alaliste töötajate" kaadrite jaoks, kelle jaotus on näidatud allolevas tabelis.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

ÜLDTINGIMUSED

1) nr 2527 Türgi päritolu üllasest elukutsest, mida nad võivad vabalt kasutada, ja tegutsevad Türgis, avalik-õiguslikes, eraõiguslikes organisatsioonides või piiravad Türgi kodanikuna ettevõtluses töötamise seaduse sätteid.

2) Olla 18-aastane kandideerimise tähtaja seisuga.

3) Kuriteod riigi julgeoleku vastu, põhiseadusliku korra ja selle toimimise vastased kuriteod, riigikaitse vastased kuriteod, riigisaladuse ja spionaaži vastased kuriteod, omastamine, väljapressimine, altkäemaksu võtmine, vargused, pettused, võltsimine, usalduse kuritarvitamine, petlik pankrot, isegi kui armu antakse. mitte olla süüdi mõistetud pakkumismenetluse, teo sooritamise tagakiusamise, kuriteos tekkiva vara pesemise või salakaubaveo kuritegudes.

4) pensioni-, vanadus- või invaliidsuspensioni saamine sotsiaalkindlustusasutustes.

5) meeskandidaatide ajateenistuse puudumine.

6) avalikkuse õiguste äravõtmine.

7) Tõestada eksamil edukalt läbinud kandidaatide staatus koos meditsiinilise tõendiga, et töötamisel ametikohal, kus nad tööle võetakse, ja tööülesannete pideval täitmisel pole kahju.

8) Valeväiteid esitanud kandidaadid ja kandidaadid, kelle puhul selgub, et nad ei ole täitnud ühte või mitut sisseastumiseksami nõuet, loetakse nende eksamid kehtetuks ja nendele ei määrata. ametisse nimetatute kohtumised ja lepingud tühistatakse. Lisaks esitatakse nende kandidaatide peale kriminaalkaebus riigi peaprokuratuurile, et kohaldada Türgi karistusseadustiku nr 5237 vastavaid sätteid.

9) ülikoolid üldettevõtluse, ärinduse, ärijuhtimise, ärijuhtimise, kaubanduse ja juhtimise, ärijuhtimise, juhtimise, tarne ja halduse, turunduse, turunduse ja müügi, müügijuhtimise, turu-uuringute ja turunduse, müügi- ja reklaamijuhtimise, kaupluse haldamise, Jaemüük ja kaupluste haldamine, Jaemüük ja kaupluste haldamine, Suhtekorraldus, Suhtekorraldus ja reklaam, Avalikud suhted ja müügiedendus, Kommunikatsioon ja avalikud suhted.

10) Sooritada 2022. aastal ÖSYM poolt läbiviidud KPSS P93 eksam ja saada vähemalt 60 punkti.

11) Kandidaadid, kellel on kandideerimise tulemusel õigus nimetada väljakuulutatud ametikohtadele, võetakse tööle alaliste töötajatena tööseaduse nr 4857 sätete raames ja rakendatakse 2-kuulist katseaega.

TAOTLUSE VORM, KOHT JA KUUPÄEV

Türgi Ettevõtjate Assotsiatsiooni (TEO) avaldused nende kuupäevade vahel veebisaidil 23.01.2023 - 27.01.2023 tehakse elektrooniliselt.

Günceleme: 23/01/2023 10:42

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar