Adanas toimub rahvusvaheline põllumajanduse ja metsanduse karjäärimess

Adanas toimub rahvusvaheline põllumajanduse ja metsanduse karjäärimess
Adanas toimub rahvusvaheline põllumajanduse ja metsanduse karjäärimess

Karjäärimessid, mis viiakse läbi presidendi personalibüroo koordineerimisel eesmärgiga positsioneerida Türgit maailma talendibaasina, toimuvad tänavu rahvusvahelisel tasemel.

Presidendi personalibüroo koordineerimisel toimuvad karjäärimessid, mis viiakse läbi eesmärgiga positsioneerida Türgit maailma talendibaasina, tänavu rahvusvahelisel tasemel.

Nelja aasta jooksul 4 punktis Türgis ja 23 punktis maailmas Office'i koordineerimisel läbi viidud karjäärimessid algavad sel aastal rahvusvahelisel tasemel temaatiliste messidega, mis toimuvad 14 linnas.

Rahvusvaheline tervise-, esteetika- ja meditsiinikarjäärimess İzmiris, rahvusvaheline põllumajanduse ja metsanduse karjäärimess Adanas ning rahvusvaheline rahanduse, kaubanduse, logistika ja informaatika karjäärimess Istanbulis toimuvad 300. aastal esmakordselt, kus osaleb ligikaudu 2023 tuhat noort.

Messidel osalevad partneriteks rahandus- ja rahandusministeerium, tervishoiuministeerium, põllumajandus- ja metsandusministeerium, kaubandusministeerium, transpordi- ja taristuministeerium, eesistumise digitransformatsiooni büroo, eesistumise rahandusbüroo, eesistumise investeeringute büroo.

Messid aitavad kaasa hõive suurendamisele, uute arenduste jagamisele, osapooltevahelise professionaalse suhtlusvõrgustiku loomisele ning ettevõtluse toetamisele, tõstes teadlikkust vastavate sektorite kohta.

Messid; See hõlmab ka paljusid karjääriüritusi noorte tööalase konkurentsivõime toetamiseks, nagu intervjuud, teabetunnid, intervjuud, juhtumiuuringud ja töötoad.

TÜRGI ON KOGU MAAILMA TALENTIDE KOHTUMISPOHAKS

9.-10 toimub Adanas rahvusvaheline põllumajanduse ja metsanduse karjäärimess. Põllumajandus- ja metsandusministeerium on eesistumise personalibüroo sidusrühmaks sellel Adanas toimuval messil, mis valiti välja seetõttu, et see oli tehniliste tööriistade ja traktorite kasutamise teerajajaks vabariigi ajaloos põllumajandusvaldkonnas ning võõrustas esimest rahvusvahelist Põllumajandusmess 2023. aastal.

Messi korraldavad Konya ja Adana ülikoolid Çukurova ülikooli eesistumisel.

See võimaldab tööandjatel ja noortel luua üks-ühele kontakti

Messidel osaleda soovijad saavad teadaandeid ja üksikasju jälgida asjaomaste ministeeriumide, ülikoolide ja presidendi personalibüroo ametlikel sotsiaalmeedia kontodel ning veebilehtedel “cbiko.gov.tr” ja “yetenekkapisi. org”.

Günceleme: 24/01/2023 15:46

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar