Zeynep Bastikul oli unustamatu öö

Zeynep Bastikul oli unustamatu öö
Zeynep Bastikul oli unustamatu öö

Zeynep Bastik taastus ja hingas laval. Eelmisel õhtul Aserbaidžaanis Bakuu kongressikeskuses kontsertide sarja alustanud Türgi popmuusika üks parimaid naisvokaliste Zeynep Bastik kinkis oma fännidele unustamatu õhtu.

Zeynep Bastik, kellel oli hea meel kohtuda meie vendade aseritega, võlus oma kaks tundi kestnud etteastes publikut lisaks häälele ka Koza noorte disainerite konkursil 2. koha saanud Şakir Buldani disainitud riietusega. .

Sõbrapäeva tähistab ta 14. veebruaril koos oma fännidega!

Zeynep Bastik, kes jätkab pärast kontserti Aserbaidžaanis oma pingelist kontserdiprogrammi, tähistab 14. veebruaril sõbrapäeva koos fännidega laval Istanbuli Volkswagen Arenal kontserdiga. Zeynepi kontserdipiletid äratasid suurt huvi alates müügile jõudmisest.

Günceleme: 22/01/2023 13:41

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar