30 miljoni euro suurune rahastamine Narlıdere metroo jaoks

Narlidere metroo rahastamine miljon eurot
30 miljoni euro suurune rahastamine Narlıdere metroo jaoks

Izmiri suurlinna omavalitsuse ja Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga vahel allkirjastati 30 miljoni euro suurune volikiri, mida kasutatakse Fahrettin Altay-Narlıdere metrooliini projektis. Izmiri pealinna linnapea Tunç Soyer, ütles, et selle rahastamisega valmib Narlıdere Metro 30. augustil 2023.

Izmiri linnapea linnavalitsus Tunç Soyer ja Sue Barrett, Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga (EBRD) infrastruktuuridirektor, allkirjastasid 30 miljoni euro suuruse volikirja, mida kasutatakse Fahrettin Altay Narlıdere insenerikooli kergraudteesüsteemi projektis. EBRD infrastruktuuri direktor Sue Barrett osales allkirjastamise tseremoonial Suveräänsuste Maja koosolekusaalis Internetis. President ütles, et nad on väga elevil. Tunç Soyernentis, et projekt valmib augusti lõpus ja neil on selle üle hea meel. Soyer ütles: "Riigi majandusarengu tõttu on raskusi. Täname teid mõistva suhtumise ja toetuse eest selle keerulise protsessi ajal. Meil oli võimalus projekt lõpule viia. Selle rahastamisega valmib Narlıdere Metro 30. augustil 2023”.

Aitäh president Soyerile koostöö eest

EBRD infrastruktuuri direktor Sue Barrett ütles: "Tahame tulla İzmiri ja näha seda suurepärast projekti, mille oleme koos teinud. Izmir on imeline linn. Samuti oleme põnevil, et see projekt teoks saab. Tänan teid koostöö eest,” ütles ta. Pärast kõnesid allkirjastati volikiri.

Kogutähtaeg 2 aastat, sealhulgas 10-aastane põhiline ajapikendus

President Soyeri ametisseastumisest saadik on Narlıdere'i metrooprojekti raames eraldatud välisrahastust kokku 186,3 miljonit eurot, ilma riigikassa tagatiseta. Projekti, mis viiakse lõpule EBRD-ga allkirjastatud 30 miljoni euro suuruse autoriseerimiskirjaga, kogutähtaeg on 2 aastat, sealhulgas 10-aastane ajapikendus.

Günceleme: 03/02/2023 14:38

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*