Ankara suurlinna omavalitsuse lumetõrjetööd jätkusid hommikuni

Ankara suurlinna linna lumetõrjetööd jätkusid hommikuni
Ankara suurlinna omavalitsuse lumetõrjetööd jätkusid hommikuni

Pealinnas tõhusa lumesaju tõttu muutusid Ankara pealinna omavalitsuse meeskonnad valvsaks. 1020 sõiduki ja 2 töötajaga väljakul jätkas see võitlust lume ja jääga kogu öö. Öösel, mil ABB president Mansur Yavaş oma sotsiaalmeedia kontode kaudu Ankara rahvast töödest teavitas, sai ABB lumesaha sõidukeid otseülekandes jälgida aadressil “karfollow.ankara.com.tr”.

Pärast seda, kui lumesadu eile õhtul Ankaras oma mõju avaldas, olid suurlinna omavalitsuse meeskonnad valvsad, et hommikul kodust lahkuvate kodanike transport ja igapäevaelu ei oleks häiritud.

Suurlinnade meeskonnad jätkavad katastroofide koordineerimiskeskuse (AKOM) koordineerimisel oma lumetõrjetegevust kesklinnas ja seda ümbritsevates linnaosades ööpäevaringselt.

KODANIKE TEAVITAS AEGLASTE LUMEMÕITLUSTÖÖDE KOHTA

Suurlinna omavalitsus töötas kogu öö põllul 1020 sõiduki ja 2 töötajaga.

Ankara pealinna linnapea Mansur Yavaş, kes jälgib tähelepanelikult lumetõrjet, teavitas pealinna kodanikke oma sotsiaalmeediakontode kaudu. Tema hommikutundide postituses “Meie kolleegid jätkasid tööd hommiku algusest hommikuni. Kõik meie peamised arterid, puiesteed ja tänavad on avatud. Saate mugavalt tööle minna. Meie võitlus jäätumisega jätkub tänu -5 kraadisele õhutemperatuurile. Kasutades väljendeid "Olgem ettevaatlikud" tuletas Yavaş meelde, et teeoludega saab tutvuda aadressi "karfollow.ankara.com.tr" kaudu.

TÖÖD VAATAB OTSEERITUD

Ankara suurlinna linnapea Mansur Yavaşi esimest korda Türgis ellu viidud projekti raames saavad kodanikud jälgida lumesõja tegevust otseülekandes aadressil "karfollow.ankara.com.tr", pääsedes samal ajal otsekohe ligi oma asukohale. sõidukite, tööteede ja numbrimärkide teave. Seega saavad Başkenti kodanikud, kes lähevad oma sõidukitega koju, tööle või mujale, saada teavet tänavate seisukorra kohta.

Günceleme: 04/02/2023 14:13

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*