Çekmeköy kasarmute maa arendusplaanid tühistati

Cekmekoy kasarmute maa arendusplaanid tühistati
Çekmeköy kasarmute maa arendusplaanid tühistati

TMMOB Linnaplaneerijate Koda teatas, et Çekmeköy kasarmus TRT-le eraldatud 326 tuhande ruutmeetri suuruse maa arenduskavad on tühistatud. Istanbuli Çekmeköy kasarmusse "platoo rajamiseks" TRT-le eraldatud 326 tuhande ruutmeetri maa-ala tsoneerimisplaanid tühistati.

TMMOB Linnaplaneerijate Koja (ŞPO) Istanbuli filiaali pressiteates: „Metsamaa eraldamisega TRT-le Çekmeköys tühistati looduslikke alasid hävitavad tsoneerimiskavad! Esitame selle oma liikmetele ja avalikkusele.

MIS SEDASID?

TRT-le eraldati ka kasarmute territooriumil asuv ajalooline Said Halim Pasha jahimaja.

Kultuuri- ja turismiministeeriumi juurde kuuluv Istanbuli kultuuripärandi säilitamise direktoraadi piirkondlik juhatus nr 6 teatas, et 19. sajandil ehitatud ja riigikassale kuuluv ajalooline hoone eraldati TRT Istanbuli direktoraadile. Mõis on kasutusel kinode majandamishoonena.

Günceleme: 04/02/2023 15:13

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*