Hiina lisab riiklikule metsakaitsealale 2,4 miljonit hektarit

Hiina lisab riigi metsavaradele miljon hektarit
Hiina lisab riiklikule metsakaitsealale 2,4 miljonit hektarit

Hiina riikliku metsanduse ja karjamaade administratsiooni juht Zhang Liming ütles, et riiklikke metsakaitsealasid suurendatakse 14. viieaastase plaani perioodil täiendavalt 2,4 miljoni hektari võrra. Zhang Liming teatas pressikonverentsil, et riik näeb ette olemasolevate metsasaaduste varude suurendamist enam kui 70 miljoni kuupmeetri võrra viieaastase plaaniga hõlmatud perioodil.

Pärast seda, kui riik alustas 2012. aastal metsauuendusprojektiga, on metsastatud rohkem kui 6,2 miljonit hektarit, et vastata puidu/puidu nõudlusele. Hiina on maailma esimene puiduimportija ja teine ​​puidu tarbija.

Vastava projektiga hõlmatud piirkondades on metsasaaduste varude maht viimase kümne aastaga kasvanud 270 miljoni kuupmeetri võrra. Lisaks tootsid riigimetsad umbes 150 miljonit kuupmeetrit puitu. Metsavarad lõid üle 3,6 miljoni töökoha ja tekitasid rohkem kui 150 miljardi jüaani (umbes 22,3 miljardi dollari) väärtuses sisendeid. See puidutootmise sisend on viinud enam kui 2 ümberehitava ettevõtte loomiseni.

Günceleme: 04/02/2023 16:32

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*