Istanbuli veevajadusele vastavast 7 tammibasseinist koguti 26 tonni jäätmeid

Istanbuli veevajadusele vastavast tammibasseinist koguti tonni jäätmeid
Istanbuli veevajadusele vastavast 7 tammibasseinist koguti 26 tonni jäätmeid

IMM-i meeskonnad puhastasid provintsi piirides 7 tammibasseini, mis vastavad Istanbuli veevajadustele. Terkose, Ömerli, Alibey, Elmalı, Sazlıdere, Darlıki ja Büyükçekmece tammidesse koguti ligikaudu 26 tonni jäätmeid, sealhulgas vanne, sõudepaate, veepaake ja grille.

Istanbuli pealinna omavalitsuse tütarettevõte İSTAÇ AŞ koristas jäätmed, mis tekkisid hooajaliste normidest kõrgema õhutemperatuuri ja tammide vee vähenemise tõttu pärast mitu kuud ilma sademeteta. 476 nädal kestnud puhastustööde tulemusena 83 töötaja ja 1 sõidukiga koguti Terkose, Ömerli, Alibey, Elmalı, Sazlıdere, Darlıki ja Büyükçekmece tammidesse ligikaudu 26 tonni jäätmeid. Jäätmete hulgas märgiti, et leiti materjale nagu toolid, vannid, paadid, veepaagid, kummipaadid, grillid ja sõidukirehvid.

“MEIE JA MEIE LASTE ÜHINE TULEVIK”

İSTAÇ AŞ väliteenuste peadirektori asetäitja Fatih Uğur andis sõnumi keskkonnateadliku lähenemisviisi kohta ja ütles: „Istanbuli veevajadustele vastavas 7 tammibasseinis vee eemaldamisega kogusid meie sõbrad pärast palavikku umbes 1 tonni jäätmeid. nädal aega tööd teha. Joogiveebasseinid on meie ja meie laste ühine tulevik. Kaitskem koos oma tulevikku, visates prügi prügikasti, mitte keskkonda.

Günceleme: 04/02/2023 13:46

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*