Kayseri turismilemmik Erciyes on suusasõprade poolt üle ujutatud

Suusasõbrad näevad Kayseri turismilemmikut Erciyesi
Kayseri turismilemmik Erciyes on suusasõprade poolt üle ujutatud

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Erciyes A.Ş. kohtus Erciyesi suusakeskuses kohalike ja välisturistidega President Büyükkılıç ütles, et suusasõbrad kogu Türgist tulevad Erciyesisse ja ütles: "Kõik meie rajad on täis. Erciyese suusakeskus väärib seda.

President Büyükkılıç külastas Kayseri turismi lemmikut Erciyesi suusakeskust, mis on oma 112 41 kilomeetri pikkuse suusaraja ja 19 mehaanilise rajatisega Türgi üks olulisemaid keskusi.

Büyükkılıç kohtus kohalike ja välisturistidega Kayseri Erciyese suusakeskuses, mis on suusasõpradest üle ujutatud.

Väljastpoolt linna Erciyesi suusakeskust külastama tulnud suusahuvilised tänasid president Büyükkılıçi investeeringute ja teenuste eest.

“KÕIK MEIE LENNURAJAD ON TÄIS”

Hinnates huvi Erciyese suusakeskuse vastu, ütles linnapea Büyükkılıç: „Loodame ja palvetame, et lähipäevil sajaks rohkem lund. Kuna lumi on meile väga oluline, on see külluse vahend. Jumal tänatud, selles mõttes kandis meie Erciyes valget pulmakleiti, aga sellesse pulmakleidisse riietatud Erciyes on suusakuurordis suusatajatega tähendusrikas. Praegu on kõik meie rajad täis ja meie elanikud saavad meie suusaradadest kasu nii linnast, väljastpoolt linna kui ka välismaalt. Peaaegu kõik need on pärit väljastpoolt linna,” rääkis ta.

„SEE RAJAS ON MEIE RIIGI JA MEIE LINNA jaoks SUUR EELIS”

Kirjeldades Erciyesit kui turismi lipulaevat oma võimaluste ja potentsiaaliga, ütles Büyükkılıç: „Jagame veel kord, et selline rajatis, mis on turismi lipulaev oma 19 mehaanilise rajatise, 41 raja ja 112-kilomeetrise rajapikkusega, on suur saavutus meie riigi ja linna jaoks. Siin jagame oma tervise, rahu ja suusatamise soove oma suusasõpradele. Ilm on ilus, päike paistab, lumi on selline, jääb üle vaid suusatada.»

TÖÖTAB METROPOLITANI SUUSAKULTUURI ARENDAMISEKS

Mainides, et nad töötavad pühendunult Kayseri suusakultuuri arendamise nimel, ütles linnapea Büyükkılıç: „Kuigi on tööpäevad, on kõikjal täis ja meie rajad on tõeliselt rikkalikud. Mõnes mõttes on see semestri vaheaja võit. Kayserist tulevad meie kodanikud ka erinevatel aegadel. Võib öelda, et Kayseri suusakultuur pole soovitud tasemel. Meil on selleks ka suusakursused. Toome selles osas ka vajaliku eneseohverduse. Loodan, et jätkame oma noorte julgustamist ja julgustamist veelgi,“ ütles ta.

Büyükkılıç ütles, et küsis Erciyesse saabuvatelt külalistelt kogu Türgist, kust nad pärit on, ja ütles:

"Oleme kuulnud peaaegu 81 provintsist. Meil on külalisi nii kodu- kui välismaalt. Kui küsisin, kust nad pärit on, siis 19. inimesena leidsin Kayserist 1 inimese. See rõõmustab ja rõõmustab ka meid. Niisiis tulevad autsaiderid siia linna suusatama. Erciyese suusakeskus väärib seda. Tere tulemast meie külalistele, nad tõid rõõmu.

Büyükkılıç jälgis Erciyese suusakeskuses suusasõpru ja tegi koos kodanikega palju suveniirfotosid. President Büyükkılıç visiidil Erciyesisse Erciyes A.Ş. Kaasas oli ka direktorite nõukogu esimees Murat Cahid Cıngı.

Günceleme: 03/02/2023 14:58

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*